A fost găsită într-o baltă de sânge! Cu ultima suflare a spus cine au fost criminalii. Poliţiştii au încremenit

+2 click pentru
galerie

Lizette Andrea Cuesta © Facebook

Lizette Andrea Cuesta a fost găsită într-o baltă de sânge de nişte muncitori care au anunţat disperaţi poliţia.

Potrivit thesun.co.uk, tânăra avea 19 ani şi cu ultima suflare a reuşit să le spună autorităţilor ce s-a întâmplat.

Lizette Andrea Cuesta a fost găsită, murdară de sânge, iar culoarea părului nu i se mai putea distinge, aşa încât muncitorii care au descoperit-o au crezut iniţial că era moartă.

Ea a fost lăsată în starea critică de două persoane pe o șosea din San Jose, California. După ce a fost găsită, a mai trăit doar 2 ore, timp în care le-a spus poliţiştilor cine au fost făptaşii. 

Tânăra a fost înjunghiată în repetate rânduri de către Melissa Leonardo de 25 de ani și de către iubitul acesteia, Daniel Gross, de 19 ani. Ambii suspecți au fost reţinuţi se află în arestul poiltiei.

Poliţişti au rămas impresionaţi de forţa fetei care s-a luptat pentru a rămâne în viaţa pentru a spune cine sunt criminalii.

"Forță ei interioară de rămâne în viață și de a lupta a fost remarcabilă. Disperarea cu care s-a agățat de viață pentru a rezista suficient până a da în vileag numele celor care i-au făcut asta ne-a impresionat pe toți. A luptat că un soldat!" au declarat autorităţile, potrivit The Sun.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.
C.L.

 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro