A fost identificat principalul suspect în cazul copilului ucis cu bestialitate la Iași! Vezi care e legătura lui cu Raluca Macovei

Moartea lui Alexandru zguduie România! Principalul suspect este un criminal periculos care, culmea, a fost condamnat pentru că a omorât într-un mod barbar o tânără din Bucureşti pe care a încercat, înainte de a o ucide, să o violeze! Iar grozăviile nu se opresc aici...Copilul găsit ucis, într-o râpă, la patru luni de la disparișție pare să fi fost ucis, spun anchetatorii, de un criminal extrem de periculos, recidivist. Mai exact, Vasile Miron, omul care a fost condamnat pentru decapitarea unei tinere de 17 ani, fiica interlopului Sadoveanu, din Bucureşti, la începutul anilor 2000. Când l-a răpit pe Alexandru fusese eliberat de câteva luni pentru bună purtare!


Culmea, anul trecut, în noiembrie, Raluca Macovei a fost agresată, în propria ei casă, de același individ.  Vasile Miron, criminalul eliberat în octombrie 2014 din penitenciar, a făcut o declaraţie şocantă. El a susţinut în faţa poliţiştilor că, de fapt, nu voia să pătrundă în locuinţa vedetei, ci că...ieşea. "Eu am intrat pe uşă! Pe uşa de la intrare", a susţinut Vasile Miron.

Atunci, în noiembrie anul trecut, Raluca Macovei a povestit reporterilor noştri cum s-a trezit cu asasinul pe terasă: "Am ajuns acasă în jurul orei 2.00, am intrat la baie şi m-am spălat pe mâini, m-am dezbrăcat, am luat un halat pe mine şi am vrut să intru în dormitor. Atunci am auzit un zgomot. Mi-am dat seama că gălăgia se auzea de pe balcon. M-am apropiat de fereastră şi, când am dat perdeaua la o parte, l-am văzut pe individ. Strătea cu o mână pe geam, parcă se sprijinea. Fereastra era rabatată şi probabil încercase să strecoare mâna prins spaţiul mic, pentru a deschide uşa. Dacă intra peste mine, acum eram moartă!".

În momentul în care a aflat cine este suspectul păentru crima de la Iași, Raluca Macovei a înlemnit. ”Din nou, retrăiesc coșmarul de atunci. Mă gândesc ce aș fi putut păți. Este absurd ce se întâmplă”.

Citește și:

VIDEO Raluca Macovei, noapte de coșmar! A doua oară în ultimele săptămâni, cineva a vrut să îi spargă casa

VIDEO Asasinul care a atacat-o pe Raluca Macovei a avut un complice? Răsturnare de situaţie în cazul recidivistului care a intrat peste vedetă în casă!

Motivul incredibil pentru care Raluca Macovei nu a obţinut ordin de protecţie împotriva criminalului care a intrat peste ea în casă!


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro