A fost sclava lui sexuală, dar acum vrea să-l înfunde! Declaraţiile fotomodelului portughez care poate să-l trimită după gratii pe Gregorian Bivolaru

+2 click pentru
galerie

Un fotomodel portughez, de origine română, a devenit personajul cheie în procesul în care Curtea Supremă trebuie să decidă dacă îl trimite după gratii pe Gregorian Bivolaru. Agnes Arabela Marques, fostă iubită a liderului MISA, susţine că Bivolaru s-a folosit de ea şi a păcălit-o să muncească pentru el, în Japonia.

"Mi-a luat virginitatea, eu chiar credeam în el. M-a luat să mă ducă în Japonia, după care mi-a făcut probleme, să-mi dea un glonţ în cap", a declarat aseară Agnes Arabela Marques (29 de ani)m scrie evz.ro.

În 2004, Agness Arabella Marquess, pe numele de atunci Mureşan, povestea procurorilor detalii stupefiante despre Gregorian Bivolaru. "Din octombrie 1999 Bivolaru a început să-mi povestească despre unele aspecte ale învaţăturii yoga, care priveau viaţa sexuală şi în acest sens susţinea că daca aş întreţine relaţii sexuale cu el, ca maestru yoga, aş avea posibilitatea să ating anumite nivele superioare de spiritualitate tantrică. De altfel, în acea locuinţă se aflau constant mai multe fete care întreţineau relatii sexuale cu Gregorian Bivolaru. Pe acest fond, în ziua de 12 ianuarie 2000, când aveam vârsta de 15 ani, am întretinut raporturi sexuale cu Gregorian Bivolaru".

Citeşte întrega poveste

AICIURMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro