A încălcat regula 25 în timpul concursului, însă a lăsat totul în urmă! Un concurent de la "Mireasă pentru fiul meu" îşi pune pirostriile!

A fost unul dintre concurenţii care au uitat de camerele de filmat din casa "Mireasă pentru fiul meu" şi şi-a făcut de cap cu iubita din concurs. Timpul a trecut, iar acum fostul concurent pare că a uitat de cea căreia îi declara iubirea şi este pregătit să înceapă un nou capitol, alături de o altă femeie.

Lau Gâdea, fost concurent în sezonul 3 "Mireasă pentru fiul meu", a uitat-o complet pe Oana. De luni întregi trăieşte o frumoasă poveste de dragoste alături de Cătălina, o blondă focoasă care pare să-l fi cucerit iremediabil pe controversatul Casanova din competiţie.
Reporterii SPYNEWS.ro au aflat că Laur s-a săturat de burlăcie şi este mai hotărât ca oricând să ajungă în faţa altarului, convins fiind de faptul că noua lui iubită este aleasa.

"Relaţia dintre Laur şi Cătălina este extrem de serioasă. Petrec foarte mult timp împreună, ea i-a cunoscut familia, se văd şi se comportă deja ca o familie. Din câte am înţeles, anul viitor se anunţă nuntă mare. Din păcate, acum Cătălina este în doliu, tatăl ei a murit de curând", a mărturisit o sursă din anturajul celor doi, în exclusivitate pentru SPYNEWS.ro.

A dat-o uitării pe Oana

Laur şi Oana au format un cuplu controversat în casa "Mireasă pentru fiul meu". S-au iubit, s-au certat, au încălcat regula 25 - care interzice relaţiile intime între concurenţi - şi au plecat ca un cuplu, acasă, însă relaţia lor nu a trecut proba timpului. La scurt timp după ce au plecat din casa "Mireasă pentru fiul meu", iubirea lor s-a "evaporat", tensiunile şi neînţelegerile i-au dominat, pentru ca, în cele din urmă, să-şi spună "adio".

Citeşte şi:


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro