A jucat în telenovele, a câştigat o groază de bani, dar nu mai are nimic! Pe ce a tocat Diana Dumitrescu o adevărată avere!

A devenit celebră datorită telenovelelor în care a jucat de-a lungul timpului, dar şi a relaţiilor controversate a căror protagonistă a fost. Mulţi probabil se gândesc că Diana Dumitrescu a reuşit să strângă o adevărată avere, însă lucrurile nu stau deloc aşa. 
Filmele în care celebra actriţă a jucat au cunoscut un succes colosal, iar onorariul primit a fost pe măsură. Chiar şi aşa, Diana Dumitrescu recunoaşte că s-a lăsat purtată de val şi a reuşit să "spargă" tot ce a câştigat, până la ultimul bănuţ. "A fost o perioadă în care într-adevăr proiectele aveau atât de mult succes, încât şi noi, ca şi actori aveam salariile mult mai mari. Toţi banii i-am cheltuit pe haine. Am făcut shopping online, am fost în foarte multe vacanţe, mi-am cumpărat două maşini. Am tocat banii ca o blondă. Nu mi-am cumpărat casă şi nici nu am investit banii", a mărturisit Diana, la Antena Stars. 
Invitată în cadrul emisiunii "Refresh by Oana Turcu", celebra actriţă a continuat şirul dezvăluirilor şi a vorbit, în exclusivitate, despre implanturile mamare pe care şi le-a făcut în anul 2007. 

Întregul interviu cu Diana Dumitreescu va fi difuzat, astăzi, începând cu ora 22.00, în cadrul emisiunii "Refresh by Oana Turcu", la Antena Stars!

Citeşte şi:


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro