A mers la spital cu dureri puternice, iar medicii au rămas îngroziți. Numai 200 de persoane din toată lumea s-au confruntat cu așa ceva

Caz medical neobișnuit / foto: Sanjay Pandey

Un adolescent a fost toată viața sa un copil bolnăvios, iar după mulți ani în care s-a simțit rău, medicii au descoperit adevărata cauză a suferinței sale.

Narendra Kumar se confrunta cu amețeli și cu piederi de greutate încă de când era copil, iar familia sa nu a știut care este cauza stării sale de sănătate.

Medicii care au efectuat o radiografie au descoperit o formațiune ciudată în abdomen. Doctorii l-au diagnosticat cu o formă rară de  ”fetus în fetus”, care a apărut până acum numai la 200 de persoane în toată lumea.

Narendra a fost supus unei intervenții chirurgicale, iar chirurgii i-au scos o formă cu oase, păr și dinți. Situația aceasta extremă apare în stadiile incipiente ale sarcinii cu gemeni, atunci când un fetus intră în celălalt prin intermediul cordonului ombilical.

Parazitul a trăit în corpul tânărului de 18 ani încă de la naștere și i-a pus viața în pericol, informează Daily Mail.

”Tehnic, fetusul era viu și creștea în corpul lui Narendra datorită activității metabolice din trupul său”, a spus un medic pentru publicația britanică.

Părinții tânărului sunt extrem de fericiți că își pot vedea copilul sănătos.

V.M

Citește și:


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro