A murit Cristina Țopescu

A murit Cristina Țopescu © adevarul

Veste șoc în televiziune. Cristina Țopescu a fost găsită fără suflare în această seară.

Vestea tristă a zilei. Cristina Țopescu a fost găsită moartă, duminică seară, în locuința ei. La fața locului a intervenit de urgență un echipaj de ambulanță, însă aceștia nu au mai putut face nimic pentru a o salva.

Se pare că decesul ar fi survenit în urmă cu câteva zile, însă trupul ei a fost descoperit abia astăzi. Pe conturile sale de socializare, Cristina Țopescu nu a mai fost activă de câteva săptămâni. Ultima postare a acesteia a fost făcută de Crăciun. 

Potrivit Observator, surse din anchetă spun că vedeta de televiziune nu a mai fost văzută de pe 19 decembrie, iar o vecină a sunat la Serviciul 112, fiind îngrijorată pentru ea. 

Cristina Țopescu a fost găsită fără suflare în pat, îmbrăcată în hainele de noapte. Trupul neînsuflețit al jurnalistei nu prezintă urme de violență, din primele informații ale anchetatorilor. 

Când a fost ultima oară văzută în mediul online 

Cristina Țopescu nu a mai fost văzută de ceva timp în mediul online, iar dacă stăm să ne uităm la ultima apariție pe Whatsapp, observăm că vedeta a fost ultima oară activă pe data de 28 decembrie, la ora 09:54, la doar 3 zile distanță de Crăciun.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro