A murit Ileana Ciuculete

Ileana Ciuculete a murit, astăzi, la 59 de ani, pe patul de spital, din cauza unei boli nemiloasă. 

ILEANA CIUCULETE A MURIT. Din primele informaţii, Ileana Ciuculete s-a stins la spital în urmă cu puţin timp. Contactat de reporterii spynews.ro, cu vocea în lacrimi Cornel Galeş a declarat în exclusivitate: "Da, Ileana s-a dus...".

ILEANA CIUCULETE A MURIT. "Nu cred aşa ceva! Nu cred! O cunosc pe Ileana de la 15 ani. Îi cunosc familia, îi cunosc copiii, nu cred aşa ceva! Nu am auzit, nu m-a sunat nimeni! Doamne fereşte! Nu se poate aşa ceva, nu se poate aşa ceva! Tremur! Dumnezeu să o ierte! sper să fie o glumă macabră! Eu o să sun acum la colegele mele care au mai văzu-o", a declarat Maria Cârneci în direct la "Răi da buni".

ILEANA CIUCULETE A MURIT. "S-a dus Ilenica noastră! E groaznic ce aud. Spunea că nu se simte bine. A avut o răceală. Chiar am vrut să mă duc la ea şi acum chiar regret enorm pentru asta. A fost o prietenă foarte bună. Era nelipsită la toate petrecerile mele. Întotdeauna a venit. Niciodată nu a lipsit la botezul nepoatelor mele. Ea nu prea îşi aniversa ziua aşa. Eu întotdeauna vorbeam", a spus Elena Merişoreanu plângând.

ILEANA CIUCULETE A MURIT. Ileana Ciuculete a murit marți, 14 martie, la 59 de ani. A fost o îndrăgită cântăreaţa de muzică populară, care a reuşit să ajungă la sufletul iubitorilor de gen. Piesele sale sunt foarte apreciate şi fac mereu atmosferă în cadrul petrecerilor.

R.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro