A MURIT încă UN PARAŞUTIST implicat în accidentul de la Clinceni! A treia victimă este în stare gravă

Trei paraşutişti au fost implicaţi într-un accident, duminică dimineaţă, pe aerodromul de la Clinceni, doi dintre ei pierzându-şi viaţa în urma incidentului. Una dintre victime, handbalista Andreea Nica, avea doar 27 de ani şi se afla la primul său salt cu paraşuta.

Cea de-a treia victimă se află, acum, internată la Spitalul Floreasca din Capitală, conform Mediafax.

Andreea Nica, portarul de 27 de ani al echipei de handbal feminin Unirea Slobozia, este cea de-a doua persoană care a murit în urma acestui accident. După ce a fost rănită grav, tânăra a decedat la Spitalul Universitar.

Tânăra efectua primul său salt cu paraşuta, împreună cu instructorul Adrian Constandache, iar după ei a făcut saltul Dan Floroiu. Potrivit reprezentanţilor Aeroclubului Bucureşti, instructorul avea o experienţă de 4.000 de salturi, iar celălalt paraşutist, de circa 100 de salturi.

Decesul Andreei Nica a fost anunţat şi pe contul de Facebook al clubului de handbal Unirea Slobozia. 

Paraşutistul Adrian Constandache, în vârstă de 43 de ani, este de origine din Timişoara, unde a urmat cursurile Universităţii de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară a Banatului, dar s-a stabilit la Eforie Sud. Are doi copii.

Pe pagina sa de Facebook, prietenii îi urează sănătate şi putere. Un tânăr care i-a fost elev îl numeşte unul dintre cei mai buni instructori pe care i-a avut şi îi mulţumeşte că i-a dat încredere şi curaj.

Dan Floroiu, în vârstă de 49 de ani, era din Galaţi şi locuia la Iaşi, potrivit paginii sale de Facebook. Era managing partner la o firmă de IT din Iaşi.
El ar fi sărit prea devreme şi s-a ciocnit de instructor şi de tânără, la o înălţime de 70 de metri, toţi trei părbuşindu-se pe pământ. Floroiu a intrat în stop cardio-respirator şi a decedat la locul accidentului.

Tânăra de 27 de ani a era conştientă în momentul în care a fost transportată la Spitalul Universitar, unde a decedat. Instructorul, aflat şi el în stop cardio-respirator, a fost transportat la Spitalul Floreasca.

Foto: jurnalul.ro

M.T.

Citeşte şi:

Ultimă oră! Accident grav pe aerodromul Clinceni. Un paraşutist a murit


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro