A murit la doar 12 ani, dar a lăsat un mesaj. Ce au găsit părinţii printre lucrurile ei la doar două săptămâni a ajuns în toată presă

Avea doar 12 ani când s-a stins din viaţă. O fetiţă din Statele Unite care a murit din cauza unei penumonii, a reuşit să îşi şocheze părinţii cu mesajul ei.

La doar două săptămâni după ce a decedat, aceştia au găsit o scrisoare adresată chiar ei, pe care ar fi urmat să o citească la vârsta de 22 de ani.

“A fi deschisă de Taylor Smith, la 13 aprilie 2023”, scria pe plic.

 “Dragă Taylor, cum mai merge? Viața era destul de frumoasă acum 10 ani. Primești aceste felicitări cam târziu, dar ți le-am scris foarte devreme. Felicitări pentru absolvirea liceului. Dacă n-ai terminat liceul, ar fi bine să te întorci la învățat. Obține diplomă aia! Te-ai mutat la casa ta? Cum e la facultate? La ce ai note mari? În momentul când îți scriu aș vrea să devin avocat (…) Cam atât am avut să-ți spun. Nu uita că au trecut 10 ani de când ți-am scris aceste rânduri. Probabil multe lucruri s-au întâmplat. Și bune, și rele. Însă nu uita că fac parte din viață și trebuie să le faci faţă”, a scris fetiţă, conform Antena 3.

Sursă foto Antena 3

Citeşte şi

e.v


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro