A murit! Organismul bărbatului de 300 de kilograme din Paşcani a cedat!

Robert Cogeanu, bărbatul de 300 de kilograme din Paşcani, a încetat din viaţă. Organismul său a cedat sub imensitatea grăsimii.

Bărbatul a fost transportat la Timişoara unde urma să fie supus unei intervenţii chirurgicale de micşorare a stomacului. Pentru aceasta, însă, Robert Cogeanu a trebuit să slăbească câteva kilograme. A reuşit să dea jos 7, însă a fost prea târziu pentru el.

"După o săptămână evoluția lui este bună, cu o scădere ponderală de 7 kilograme, e o îmbunătățire mică din punct de vedere a respirației, fără îmbunătățire din partea cordului. Dacă se ridică în picioare el are probleme. Pacienții cu inimile dilatate au risc de moarte subită, i-am inițiat tratament în acest sens, oricând poate face o aritmie. Are risc aritmic poate oricând să facă complicații, are ulcere aproape deschise, are trombi, poate face tromboembolism pulmonar. Plămânii sunt hipoventilați, 20% din plămâni mai respiră", explică pentru Ora de Timiș, pe 13 martie, Ciprian Duță, medic chirurg, conform rtv.net.

D.C.

Citeşte şi:

Costume de baie prea mici pentru formele generoase ale acestor fotomodele! Bărbaţii au rămas gură cască la vederea ipostzazelor incendiare!

ULTIMĂ ORĂ! Fraţii Becali şi Cristi Borcea, internaţi de urgenţă la spital!


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro