A prevăzut cutremurul din Iran şi Irak, iar acum face o dezvăluire şoc! Maria Ghiorghiu ne avertizează: o altă ţară e în pericol!

+3 click pentru
galerie

Maria Ghiorghiu, previziuni © Facebook

Clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu face dezvăluiri cutremurătoare! După ce a prevăzut cutremurul de la graniţa dintre Iran şi Irak, spune că o altă ţară este în pericol. 

Conform Mariei Ghiorghiu, Ungaria este în pericol. Ea susţine că va urma ceva ce nimeni nu se aştepta. Nu este vorba de un cutremur, ci despre altceva, ceea ce ea nu ştie să explice.

"Dragii mei,

Tot in aceasta dimineata in zori de zi,aud glas care spune ceva despre vecinii nostri, despre UNGARIA. Iata ce spunea acel glas: "Ungaria! Atentie cu UNGARIA! După Campania de recoltare...."(iar eu nu am mai inteles cele 2 -3 cuvinte care au mai urmat). Asadar fratilor, vom auzi de UNGARIA si de o Campanie de Recoltare a ceva anume. Ce va fi si cand va fi,eu nu stiu a va spune. Dar cu siguranta, vom afla împreuna! Cu dragoste, Maria"
, a scris Maria Ghiorghiu pe blogul ei. 

Totul se întâmplă după ce Maria Ghiorghiu a prevăzut marele cutremur din Iran şi Irak, în urma căruia peste 300 de oameni au murit. 

11 Noiembrie 2017, ora 7:12! 
Dragii mei,
Tot în această dimineață, trează fiind, mai stăteam în pat cu ochii închiși și, astfel, văd dragilor cum se formează un vârtej mare înspre Sud-Est!  Vedeam o apă mare în noapte, iar, în apă, vad cum se formează cu o mare repeziciune un VÂRTEJ imens, un vârtej care se forma în ordinea corectă a acelor de ceasornic.
Aud un glas care-mi spune: "Ciclon!"
Dragii mei, vom auzi de acest CICLON și de un CUTREMUR intens.
Doresc să vă mai spun că, în același timp în care CICLONUL se forma, vedeam cu PĂMÂNTUL se cutremura puternic.
Vom auzi dragilor de un CUTREMUR mare și de un CICLON puternic.
Unde anume se vor produce acestea și când, eu nu știu a vă spune; nu mi s-a descoperit"
, este mesajul scris de Maria Ghiorghiu înainte de marele cutremur. 

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai importante ştiri, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro