A renunţat la preoţie de dragul muzicii! Află ce vedetă de la noi a făcut asta!

+3 click pentru
galerie

E tânăr, talentat şi pe deasupra şi absolvent de teologie. Cucerit fiind de muzică, el a renunţat însă la stariele de preot!
 

Pitt Leffer este absolvent de teologie cu peste 5.000 de ore de muzică la activ, adunate de-a lungul seminarului şi a facultăţii. Artistul din noul val este fără îndoială un om care ştie să cânte nu după ureche ci conform tuturor regulilor artei. El se înscrie aşadar pe linia artiştilor educaţi pe care şi-a propus Mango Records să-i impună pe piaţă.
Pe lângă licenţa în teologie Pitt mai are una, luată la Facultatea de Relaţii Economice Internaţionale. Dar adevărata licenţiere a lui Pitt, cea care-l defineşte cu adevărat e cea în romantism. Pitt este genul de bărbat care-i oferă iubitei lui un trandafir crescut de el, în grădina proprie. Trandafiri româneşti, adevăraţi, parfumaţi, naturali.
Titlul piesei “ No lies” I se poriveşte mănuşă. Vocea lui nu-i minciună, talentul lui nu-i minciună, ambiţia lui nu-i minciună . Dar ca toţi băieţii buni, n-a avut până acum noroc în dragoste însă ne-a mărturisit că nu şi-a pierdut încă speranţa.

Ascultă piesa Aici
 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro