A sărit să-şi bată propriul tată! O vedetă a făcut un gest neaşteptat! Spynews.ro a aflat toată povestea!

O vedetă autohtonă a fost, se pare, dintotdeauna o fire bătăioasă, iar un episod concludent este acela când, în pragul furiei, şi-a provocat propriul tată.
Invitat la emisiunea "Refresh - by Oana Turcu", ce va fi difuzată astăzi, începând cu ra 16.00, la Antena Stars, Luis Lazarus şi-a amintit de un episod traumatizant al copilăriei sale, când a asistat la o scenă în care tatăl său îi bătea mama. "Părinţii mei s-au întâlnit ca să mă nasc eu. Tata era marinar şi era foarte gelos, o lua frecvent la bătaie pe mama pentru că o bănuia de infidelităţi. La un moment dat, când aveam vreo 4-5 ani, i-am sărit în spate şi i-am spus: «Las-o bă! Că eu am fost acolo!». (...) Când a murit tata, mi s-a rupt inima, eu nu l-am urât, eu l-am înţeles în cele din urmă... Voi, toţi cei care mai aveţi părinţi în viaţă, iertaţi-vă părinţii, că apoi o să regretaţi!", a declarat Lazarus.
Cunoscutul jurnalist a discutat, în cadrul aceleiaşi emisiuni, despre mai multe subiecte, printre care celebrul caz Elodia, dar a vorbit şi despre problemele personale: "Am pus pe mine kilograme pentru că aşa am vrut. Toată lumea îmi spunea că sunt prea slab. Şi atunci am zis că trebuie să pun ceva pe mine. (...) Mama fetiţei mele are acum gemeni. Ruptura dintre mine şi ea s-a produs când ea mi-a sugerat ca soţia mea de atunci să facă avort, când eu i-am spus că este însărcinată. Antoanela şi Alina erau foarte diferite".

Vedeţi interviul cu Luis Lazarus la emisiunea "Refresh - by Oana Turcu", ce va fi difuzată astăzi, începând cu ra 16.00, la Antena Stars!
Citeste si:

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro