A semănat vânt, iar acum culege furtuna! Cinci ani de blesteme pentru criminalul-emo!

+2 click pentru
galerie

Lucian Hoară şi-a ucis iubita tăindu-i gâtul în urmă cu cinci ani

Lucian Hoară, tânărul care i-a tăiat gâtul fostei sale iubite în urmă cu cinci ani, trăieşte un coşmar. După ce a fost la un pas de eliberare, tatăl său a fost nevoit să vândă apartamentul pentru a-şi ajuta fiul, iar pentru că necazurile nu vin niciodată singure, mama tânărului a rămas infirmă în urma unui accident grav.

Anii petrecuţi în închisoare de Lucian Hoară s-au răsfrânt asupra părinţilor săi. Tânărul numără zilele până la eliberare, în timp ce părinţii lui abia trăiesc de pe o zi pe alta. Mama lui Lucian a avut un grav accident de maşină în urma căruia a rămas fără un ochi şi cu o paralizie de la umăr. Acum, este o femeie cu handicap de care se ocupă soţul acesteia. Singurul venit este asigurat de stâlpul familiei, tatăl lui Lucian. Bărbatul este sculptor şi pietrar. De peste 20 de ani practică această meserie şi este cunoscut în zonă pentru operele sale. Este un adevărat artist al monumentelor funerare.

Lucian Hoară i-a făcut fetei ucise un altar în propria cameră

Sculptorul susţine că închisoarea l-a schimbat pe fiul său, că asta rămâne crucea pe care Lucian trebuie să o ducă toată viaţa. Se pare că băiatul criminal a vrut să îi facă Oanei, fosta iubită pe care a ucis-o tâindu-i gâtul, un monument funerar însă nu a avut niciodata curajul să îşi pună ideea în aplicare. După crimă, tânărul i-a făcut un altar fetei în propria cameră si a aprins lumânări lângă pozele ei. La scurt timp, părinţii lui Lucian au fost nevoiţi să vândă apartamentul în care locuiau, pentru că aveau nevoie de bani pentru a-l ajuta pe fiul lor.

Tânărul a fost cu un pas afară din puşcărie, însă procurorii au contestat decizia

Magistraţii Judecătoriei Deva au admis cererea de eliberare condiţionată depusă de Lucian Hoară, tânărul din Hunedoara condamnat pentru uciderea unei eleve de 15 ani. Decizia instanţei nu a rămas definitivă, fiind contestată de procurori. Lucian Hoară, condamnat la nouă ani de închisoare pentru omor, după ce în 2008 a ucis o elevă în vârstă de 15 ani, a petrecut cinci ani şi jumătate în închisoare.

Citeşte şi:

Criminalul emo, cu un pas afară din puşcărie! Mai avea două ore până la eliberare când a aflat vestea devastatoare!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro