A simţit miracolul pe pielea ei! Fratele mort i-a spus ce o aşteaptă "dincolo"

Fratele i-a vorbit din lumea de dincolo © Pixabay

Anumite experienţe ne marchează pentru totdeauna, mai ales când unele trăiri vin din partea persoanelor dragi care au părăsit lumea celor vii. 

O tânără a povestit cum a simţit că fratele său mort îi vorbeşte exact din lumea celor de dincolo. Billy, fratele Annei Kagan, i-a descris tinerei ceea ce trăieşte în locul în care se află, notează mindpowernews. 

1. Viaţa pe pământ nu este o pedeapsă pentru vieţile trecute. Există numeroase persoane care consideră că îşi "ispăşesc" o pedeapsă pentru anumite evenimente din trecut. Nimic mai fals!

2. Moartea nu este atât de grea pe cât crezi. Contrar, moartea este chiar plăcută. Aparent, nici momentul în care te desparţi de cei dragi nu este greu, deoarece în lumea de dincolo o să vă revedeţi. 

3. Totul se schimbă. Lumea de dincolo nu  este aşa cum o descriu cărţile, ci este mult mai simplă şi uşor de perceput. Ce ne aşteaptă după ce murim este o experienţă simplă. 

4. În centrul tuturor lucrurilor există o energie. Dragostea este singura energie reală de pe pământ, însă oamenii tind să îi subestimeze puterea.   

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.G.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro