A sunat la 112 şi a anunţat că se sinucide! Poliţiştii l-au localizat, dar l-au găit în ştreang! Ce a urmat e demn de orice laudă

Agent șef Dragomir Sorin, de la Secția nr. 2 Politie Rurală Albota și agent principal Mosoianu Andrei, de la Postul de Poliție Albota, județul Argeș © Facebook - Poliţia română

Cu o situaţie alarmantă s-au confruntat doi poliţişti din judeţul Argeş. Un bărbat a sunat la 112 şi a anunţat că se va sinucide, închizând brusc apelul.

Imediat poliţiştii s-au mobilizat şi l-au localizat pe bărbat. Au plecat de urgenţă spre el, dar l-au găsit în ştreang. Nu au stat cu mâinile în sân, au tăiat repede frânghia şi l-au salvat.

"Agent șef Dragomir Sorin, de la Secția nr. 2 Politie Rurală Albota și agent principal Mosoianu Andrei, de la Postul de Poliție Albota, județul Argeș, sunt #polițiștiizilei.

A fost un apel la 112. Cel de la capătul firului a spus că se sinucide. Apoi a închis. Colegii noștri au identificat repede apelantul, iar când au ajuns la el, l-au găsit în ștreang. Polițiștii au ajuns la timp, în ultimele sale clipe de #viață, salvându-l.", se arată într-un mesaj postat pe pagina de Facebook a Poliţiei Române. 

Mii de oameni i-au felicitat pentru curajul său şi pentru rapiditatea cu care au făcut totul. 

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro