VIDEO / A trăit într-o casă bântuită și a ajuns să recite versuri satanice. Ce s-a întâmplat cu locuința femeii

Casa bântuită / foto:dailystar.co.uk

O femeie susține că locuiește într-o casă bântuită, iar poveștile sale i-au cutremurat pe toți cei care au ascultat-o.

Proprietara casei bântuite, Latoya Ammons, susține că ea și cei trei copii ai săi au fost posedați de demoni, un lucru care le-a provocat convulsii și i-a făcut să recite poezii satanice.

Ea a mai povestit și că familia sa începuse să ”mormăie”, ”să se scuture” și să își dea ochii peste cap la fel ca în filmul horror ”Exorcistul”, iar poliția a admis că locuința este bântuită, așa că a ajuns chiar să fie dărâmată.

Cea mai înfricoșătoare experiență a femeii a avut loc atunci când a încercat să se roage în casa din Gary, Indiana, însă a simțit că este sugrumată și că se sufocă.

”Mă rugam în tot acest timp și fantomelor nu le plăcea acest lucru. Ceva din casă mă sugruma de moarte, nu știu ce era”, a spus Latoya înfricoșată.

Fiica Latoyei a trăit o altă experiență terifiantă, atunci când a levitat, însă nu și-a amintit acest incident. Un fotograf a surprins o fantomă pe veranda casei, atunci când nimeni nu se afla acasă și a dat publicității imaginea terifiantă.

Un vânător de fantome a cumpărat casa și a dărâmat-o ca parte a unui documentar, programat anul acesta să apară pe piață.

”Ceva era înăuntrul casei care avea abilitatea de a face lucruri pe care nu le-am mai văzut până acum - lucruri pe care alții nu ar putea să le explice. Era ceva care era foarte întunecat, însă extrem de puternic și de inteligent”
, a declarat vânătorul de fantome Zak Bagans, informează dailystar.co.uk.

V.M

Citește și:


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro