A ucis 25 de câini, în numele Andreei Marin! Răzbunare sângeroasă a unui fan

Incidentul cu maidanezi în care a fost implicată Andreea Marin i-a "inspirat" pe unii fani, care au ieşit pe străzi, "să facă dreptate", omorând câinii fără stăpân.
Un bărbat din judeţul Constanţa, care s-a declarat solidar cu Andreea Marin atunci când vedeta a fost atacată de o haită de câini, chiar în apropierea casei ei, a mărturisit că, pentru a o răzbuna pe "Zână", a omorât 25 de maidanezi. În cadrul unor discuţii purtate în spaţiul virtual, Grigoraş V., dintr-o localitate constănţeană, a explicat că a otrăvit câinii respectivi cu o substanţă extrem de toxică, strecurată în apa pe care le-o pusese animalelor, "ca să le aline setea".

Declaraţiile bărbatului au atras ura iubiotorilor de animale, aceştia declarându-se revoltaţi de gest şi au avertizat că îl vor da pe criminalul de câini pe mâna poliţiei.

La începutul lunii, Andreea Marin a tras o sperietură zdravănă în cartierul în care locuieşte. Vedeta se afla pe bicicletă atunci când a fost atacată de mai mulţi câini. Ea a spus că a avut noroc că se afla în telefon cu o persoană apropiată care a venit repede şi a salvat-o, fiindcă nimeni altcineva nu i-a sărit în ajutor. Ulterior, vedeta a explicat că ea însăşi este o mare iubitoare de animale şi că are acasă un câine, dar că nu este normal să oamenii să fie atacaţi pe stradă de animale şi că cel mai bine ar fi ca maidanezii să fie adoptaţi.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro