A zis pe internet că se omoară, dar... s-a răzgândit! Şi-a făcut în schimb bagajele şi a avut partea de întâlnirea vieţii ei!

+2 click pentru
galerie

A șocat o țară întreagă atunci când a postat un mesaj pe Facebook în care anunța că se va sinucide exact ca prietena ei, soprana Roxana Briban. Diana Croitoriu, soprana stabilită în Paris a supravieţuit tentativei de sinucidere, iar de curând a ajuns în România, unde şi-a strâns în braţe fiul după mult timp.

 Nimeni nu bănuia prin ce dramă trece departe de casă, Diana Croitoriu, soprana originară din Neamț, în vârstă de 30 de ani.Până într-o zi, când, într-un moment de slăbiciune femeia a încercat să se sinucidă, lăsând un mesaj cutremurător pe site-ul personal de socializare. Divorțată de ceva vreme și cu un copil, Diana nu a mai suportat și a luat un pumn de sedative. Potrivit rudelor ei, soprana trecea prin foarte multe, nu era la prima tentativă de suicid și suferă de o depresie pe mai multe planuri. Totul ar fi pornit după ce fostul ei soţ, un francez înstărit, se comporta urât cu Diana pe care a bătut-o de mai multe ori. Timp de cinci ani celebra soprană a stat departe de casă, iar de curând a ajuns pe tărâm românesc. Aici, femeia a petrecut timp alături de familia ei, cei care au aşteptat cu sufletul la gură un semn de la ea, după ce a anunţat că îşi pune capăt zilelor.

Diana Croitoriu, originară din Neamţ, absolventă a Liceului de Artă Victor Brauner Piatra Neamţ şi a Conservatorului Superior din Paris a anunţat pe Facebook că-şi va pune capăt zilelor. "Într-o clipă am spus la revedere la viaţa şi fiului meu! Viața în Franța m-a ucis! Adio, ne vedem în Rai, mă voi duce lângă Roxana Briban. Doamne, iartă-mă! Diana", a scris femeia pe contul său de socializare. În vârstă de 34 de ani, artista a cântat alături de nume celebre precum Mariana Nicolesco şi este stabilită de câţiva ani în Franţa.

Cazul care a şocat o ţară întreagă

Soprana Roxana Briban (foto sus), s-a sinucis, la 39 de ani, în 2010. Ea a fost găsită moartă, în locuinţa sa din Bucureşti, de către soţul ei. Roxana Briban fusese concediată de la Operă în 2009 şi, potrivit soţului ei, de atunci devenise foarte tristă. Cu câteva zile înainte de a se sinucide, ea postase pe pagina sa Facebook, soprana o fotografie cu o mână însângerată, o imagine din opera "Madama Butterfly", de Giacomo Puccini.

Citeşte şi:

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro