Homepage » Actualitate » VIDEO / UPDATE: Situaţia zborurilor pe Aeroportul Henri Coandă! Trafic reluat pe autostrada A3. LISTA drumurilor blocate din cauza viscolului

VIDEO / UPDATE: Situaţia zborurilor pe Aeroportul Henri Coandă! Trafic reluat pe autostrada A3. LISTA drumurilor blocate din cauza viscolului

Publicat pe 11.01.2017 la 14:20 Actualizat pe 11.01.2017 la 15:13

Traficul rutier e paralizat în sud-estul Românie, după ce viscolul a pus stăpânire marţi noaptea pe pe zeci de drumuri din nouă judeţe care au fost închise de autorităţi. Aceeasi masură a fost luată şi în cazul autostrăzilor A2 şi A4, pe porţiunea Ovidiu - Agigea. Mai multe curse aeriene au fost anulate, iar aceeaşi măsură a fos luată în cazul a 46 de trenuri.

VIDEO / UPDATE: Situaţia zborurilor pe Aeroportul Henri Coandă! Trafic reluat pe autostrada A3. LISTA drumurilor blocate din cauza viscolului

Sursa foto: botosaninecenzurat.ro

Traficul rutier e paralizat în sud-estul Românie, după ce viscolul a pus stăpânire marţi noaptea pe pe zeci de drumuri din nouă judeţe care au fost închise de autorităţi. Aceeasi masură a fost luată şi în cazul autostrăzilor A2 şi A4, pe porţiunea Ovidiu - Agigea. Mai multe curse aeriene au fost anulate, iar aceeaşi măsură a fos luată în cazul a 46 de trenuri.

UPDATE 14:30 - Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, din cauza zăpezii și a viscolului, sunt închise autostrăzile A2 București - Constanța și A4 Ovidiu - Agigea.

DRUMURI NAŢIONALE BLOCATE

JUDEŢUL CONSTANŢA:

DN 22 tronsonul Ovidiu-Mihai Viteazu;
DN 3 tronsonul Murfatlar – Ostrov;
DN 3C tronsonul Constanţa – Ovidiu;
DN 38 tronsonul Agigea - Negru Vodă (punct de trecere a frontierei către Republica Bulgaria);
DN 2A tronsonul Hârşova – Mihail Kogalniceanu;
DN 22A tronsonul Hârşova – limita jud. TL;

JUDEŢUL TULCEA:

DN 22 tronsonul Baia – limita jud. CT.

tronsonul Smârdan – Garvăn;

DN 22A tronsonul Cataloi – limita jud. CT.
DN 22D tronsonul Măcin – Horia;
DN 22E Garvăn – IC Brătianu;
DN 22F tronsonul Izvoarele – Nalbant.

JUDEŢUL CĂLĂRAŞI:

DN 3 tronsonul limita jud. IF – Chiciu;
DN 3A tronsonul Lehliu Gară – limita jud. IL;
DN 31 tronsonul Olteniţa – Cuza Vodă;

JUDEŢUL IALOMIŢA:

DN 3A tronsonul limita jud. CL – Feteşti.
DN 21A tronsonul limita jud. BR – Ţăndărei;
DN 2C tronsonul Tovărăşia – Slobozia.

JUDEŢUL BRĂILA:

DN 21 tronsonul Brăila – limita jud. BZ;
DN 21A Bărăganul - limita jud. IL;
DN 22 tronsonul Brăila – Grădiştea
DN 23 tronsonul Brăila – limita jud. VN.

JUDETUL GALATI:

DN 24D tronsonul Tuluceşti – limita jud. VS.

JUDEŢUL BUZĂU:

DN 22 tronsonul Râmnicu Sărat – limita jud. BR.

JUDEŢUL VRANCEA:

DN 23 tronsonul Năneşti – Măicăneşti – limita jud. BR;
DN 23A tronsonul Gologanu – Ciorăşti;
DN 23B tronsonul Măicăneşti – Ciorăşti;
DN 2N tronsonul Bogza - Dumbrăveni

JUDEŢUL ILFOV:

DN 3 tronsonul DNCB – limita jud. CL.

JUDEŢUL GIURGIU:

DN 41 tronsonul Băneasa – limita jud. CL.

IPDATE ora 12:05 - curse anulate la aeroportul din Otopeni

Pe Aeroportul Henri Coandă, se aterizează şi se decolează în deplină siguranţă. Unele zboruri înregistrează întârzieri la decolare, determinate de necesitatea degivrării aeronavelor.

Din cauza condiţiilor meteo, compania Tarom a anulat cursele 201/202 Bucureşti – Chişinău – Bucureşti, 603/604 Bucureşti – Timişoara – Bucureşti şi 643/644 Bucureşti – Cluj Napoca – Bucureşti, pasagerii urmând să fie îmbarcaţi tot astăzi pe următoarele curse către aceleaşi destinaţii.

Pe ambele aeroporturi ale Capitalei se intervine constant cu utilaje proprii pentru menţinerea suprafeţei de mişcare în condiţii optime şi sunt asigurate condiţiile pentru desfăşurarea operaţiunilor aeriene.

UPDATE ora 11:57 "La nivelul întregii țări, M.Ap.N. rămâne pregătit să intervină în primă urgență, la solicitarea autorităților competente de la nivel central și local, cu peste 3.500 de militari și circa 660 de mijloace tehnice cu putere sporită de deplasare, tractare și transport, autosanitare și automacarale, precum şi cu cinci elicoptere şi o aeronavă ale Forțelor Aeriene Române. La nevoie, pot fi puse la dispoziție și alte forțe și mijloace suplimentare", anunţă M.Ap.N.

UPDATE ora 11.29 Cursa Doha - Bucureşti nu a putut efectua aterizarea pe Henri Coanda, iar aeronava se îndreaptă spre Sofia.

UPDATE 10:35 - Pe Facebook a apărut un clip cu imagini filmate pe aeroportul din Otopeni.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

UPDATE 10:30 Imagini incredibile surprinse la metrou, la Piaţa Victoriei.

UPDATE 10:05 - Din cauza vremii şi a faptului că străzile din Bucureşti nu au fost deszăpezite, la metrou e extrem de aglomerat. Iar să găseşti un taxi în Capitală e o misiune imposibilă.

UPDATE 10:00 - La Cluj International Airport zborul #WizzAir CLJ-OTP este intarziat pe o perioada NEDETERMINATA din cauza conditiilor meteo din #Bucuresti | Zborul TAROM CLJ-VIE este si el intarziat deoarece aeronava nu a decolat inca de la Bucharest Airports | (via Nicoleta Gherman).

UPDATE 09:20 - 44 de trenuri sunt blocate, iar călătorii sunt disperaţi, potrivit Antena Stars.

UPDATE 09:10 - Toate porturile de la Marea Neagră sunt închise, la fel şi navigaţia pe Dunăre.

"A2, A3, A4 sunt închise din cauza condiţiilor meteo nefavorabile. Din aceleaşi motiv şi pe A1 se circulă foarte greu, dar şi pe DN 1, care leagă Bucureştiul de Ploieşti.49 de tronsoane rutiere, de pe peste 50 de DN au fost închise. În judeţele CT, TL,CL, BR şi VN se circulă foarte greu. Toate porturile de la Marea Neagră au fost închise. (...) Navigaţia pe Dunăre a fost oprită. (...)", a declarat prin telefon Cătălin Bocai la "Star Matinal".

UPDATE 08:40 - CFR Călători: 80 de trenuri au fost anulate miercuri din cauza condițiilor meteo nefavorabile

"Din cele 1.300 de trenuri ale CFR Călători care circulă zilnic în România s-a luat decizia de a anula sub 10% dintre acestea pentru facilitarea accesului utilajelor și a echipelor de intervenții și pentru evitarea unor situații neplăcute pentru pasageri", precizează compania.

Lista publicată de CFR Călători cu trenurile anulate pentru data de 11 ianuarie 2017, ora 6:00, arată un număr de 80 de trenuri, însă compania precizează că ea va fi actualizată periodic în funcție de evoluția condițiilor meteo și de situația din teren.

"Circulația este adaptată condițiilor nefavorabile cu temperaturi extrem de scăzute pe raza a 4 regionale: București, Craiova, Galați și Constanța. Unele curse pot înregistra întârzieri la destinație, determinate de necesitatea atașării locomotivelor Diesel pe anumite intervale de stații din jumătatea de sud a țării, de reducerea vitezei de circulație sau de intervenția cu pluguri. Se intervine constant cu utilaje și echipaje feroviare. În cursul acestei zile legătura pe calea ferată între București și Constanța și retur este asigurată", au precizat reprezentanții CFR Călători pe pagina lor de Facebook.

"Pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti şi Aeroportul Internaţional Bucureşti Băneasa Aurel Vlaicu, traficul aerian se desfăşoară în condiţii de iarnă, cu ninsoare şi vânt în rafale, care transportă zăpada la sol.
Nicio cursă nu este anulată pe Aeroportul Henri Coandă din cauza condiţiilor meteo şi se aterizează în deplină siguranţă. Începând cu ora 08.30, aeronavele au început să decoleze. Unele zboruri au înregistrat întârzieri la decolare, determinate de necesitatea degivrării aeronavelor.
Pe ambele aeroporturi ale Capitalei se intervine constant cu utilaje proprii pentru menţinerea suprafeţei de mişcare în condiţii optime şi sunt asigurate condiţiile pentru desfăşurarea operaţiunilor aeriene.
Informaţii în timp real despre situaţia zborurilor pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti pot fi găsite pe pagina de web www.bucharestairports.ro.
Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti recomandă pasagerilor să îşi ia măsurile necesare pentru a se prezenta în timp la aeroport."

E cod portocaliu de ger viscol şi polei în cinci judeţe.

VEZI AICI HARTA INTERACTIVĂ CU HARTA DRUMURILOR BLOCATE ÎN TIMP REAL


Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca situatia drumurilor blocate / restrictionate din cauza zapezii si a viscolului se prezinta astfel la ora 07:00

DRUMURI BLOCATE

Drumuri nationale din 11 judete sunt inchise circulatiei, miercuri dimineata, din cauza viscolului si a zapezii, la fel si autostrazile A2, A3 si A4, anunta centrul Infotrafic.

AUTOSTRAZI

• A2 Bucuresti – Constanta;
• A4 Ovidiu - Agigea;
• A3 Bucuresti – Ploiesti.

DRUMURI NATIONALE

JUDETUL CONSTANTA:

• DN 22 tronsonul Ovidiu-Mihai Viteazu;
• DN 3 tronsonul Constanta – Ostrov;
• DN 3C tronsonul Constanta – Ovidiu;
• DN 38 tronsonul Agigea - Negru Voda (punct de trecere a frontierei catre Republica Bulgaria);
• DN 22C tronsonul Constanta – Cernavoda;
• DN 2A tronsonul Harsova – Ovidiu;
• DN 22A tronsonul Harsova – limita jud. TL;
• DN 39E tronsonul Constanta – Cumpana.

JUDETUL TULCEA:

• DN 22 tronsonul Baia – limita jud. CT;
• DN 22A tronsonul Topolog – limita jud. CT;
• DN 22D tronsonul Macin – Horia;
• DN 22F tronsonul Izvoarele – Nalbant;

JUDETUL CALARASI:

• DN 3 tronsonul limita jud. IF – Chiciu;
• DN 3A tronsonul Lehliu Gara – limita jud. IL;
• DN 3B tronsonul Calarasi – limita jud. IL;
• DN 21 tronsonul Calarasi – limita jud. IL;
• DN 31 tronsonul Oltenita – Cuza Voda;
• DN 4 tronsonul limita jud. Ilfov – Oltenita;
• DN 41 tronsonul Oltenita – limita jud. GR;

JUDETUL IALOMITA:

• DN 1D limita jud. PH – Urziceni;
• DN 3A tronsonul limita jud. CL – Fetesti;
• DN 3B tronsonul limita jud. CL – Gura Ialomitei;
• DN 21 tronsonul limita jud. BR – limita jud. CL;
• DN 21A tronsonul limita jud. BR – Tandarei;
• DN 2 limita jud. IF – limita jud. BZ;
• DN 2A tronsonul Malu – limita jud. CT;
• DN 2C tronsonul Tovarasia – Slobozia;

JUDETUL BRAILA:

• DN 21 tronsonul Braila – limita jud. BZ;
• DN 21A Baraganul - limita jud. IL;
• DN 22 tronsonul Braila – Gradistea;
• DN 22B tronsonul Braila – Galati;
• DN 2B tronsonul limita jud. BZ – Braila;
tronsonul Braila – Sendreni (E87);
• DN 23 tronsonul Braila – limita jud. VN;


JUDETUL GALATI:

• DN 24D tronsonul Tulucesti – limita jud. VS;


JUDETUL BUZAU:

• DN 2 limita jud. IL – Ramnicu Sarat;
• DN 2B tronsonul Buzau – limita jud. BR;
• DN 2C tronsonul Costesti – Padina;
• DN 22 tronsonul Ramnicu Sarat – limita jud. BR;

JUDETUL VRANCEA:

• DN 23 tronsonul Nanesti – Maicanesti – limita jud. BR;
• DN 23A tronsonul Gologanu – Ciorasti;
• DN 23B tronsonul Maicanesti – Ciorasti.
• DN 2N tronsonul Bogza – Dumbraveni.


JUDETUL ILFOV:

• DN 2 tronsonul DNCB – limita jud. IL (deviere trafic DN1 – DN1B – Buzau);
• DN 3 tronsonul DNCB – limita jud. CL;
• DN 4 tronsonul DNCB – limita jud. CL;
• DN 5 tronsonul DNCB – limita jud. GR;


JUDETUL GIURGIU:

• DN 41 tronsonul Baneasa – limita jud. CL;
• DN 5 tronsonul Giurgiu – limita jud. IF;

JUDETUL PRAHOVA:

• DN 1D tronsonul Albesti Paleologu – limita jud. IL.


DRUMURI RESTRICTIONATE


JUDETUL OLT:

• DN 54A Corabia – Ianca - limită jud. Dolj (restricţie 12,5 t).

D.D.

În articolul
VIDEO / UPDATE: Situaţia zborurilor pe Aeroportul Henri Coandă! Trafic reluat pe autostrada A3. LISTA drumurilor blocate din cauza viscolului
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Gest incredibil! Turcul care a ucis-o pe Mirela în Dâmbovița și-a vizitat fosta soacră, la o zi după crimă: ”A căutat peste tot”
Stiri interne • la 09:55
Gest incredibil! Turcul care a ucis-o pe Mirela în Dâmbovița și-a vizitat fosta soacră, la o zi după crimă: ”A căutat peste tot”
  • Fosta soacră a turcului care a ucis-o pe Mirela a făcut declarații
  • Femeia l-a primit în casa ei, la o zi după crimă
Xtra Night Show. Destinația aleasă de Pepe și Yasmine Pascu pentru luna de miere. Partenera artistului este foarte implicată în creșterea copiilor / VIDEO
Emisiuni TV • la 09:39
Xtra Night Show. Destinația aleasă de Pepe și Yasmine Pascu pentru luna de miere. Partenera artistului este foarte implicată în creșterea copiilor / VIDEO
  • Pepe, despre luna de miere
  • Destinația aleasă de cei doi îndrăgostiți
Tzancă Uraganu, moment spectaculos la priveghiul lui Costel Corduneanu! Cântărețul a reușit să emoționeze familia interlopului / VIDEO
Showbiz intern • la 09:25
Tzancă Uraganu, moment spectaculos la priveghiul lui Costel Corduneanu! Cântărețul a reușit să emoționeze familia interlopului / VIDEO
  • Tzancă Uraganu a cântat la priveghiul lui Costel Corduneanu
  • Familia și apropiații nu și-au putut stăpâni lacrimile
Star Matinal. Cât plătesc vedetele pentru minivacanța de 1 Mai pe litoral. Prețurile nu sunt pentru orice buzunar
Emisiuni TV • la 09:24
Star Matinal. Cât plătesc vedetele pentru minivacanța de 1 Mai pe litoral. Prețurile nu sunt pentru orice buzunar
  • Câți bani scot din buzunare vedetele pentru minivacanța de 1 Mai la mare
  • Nu oricine își permite să plătească aceste sume
A cheltuit sau nu fosta iubită a lui Mădălin, băiatul mort în accidentul din Olt, banii din donațiile pentru el. Mama Narcisei a postat dovada / FOTO
Stiri interne • la 09:03
A cheltuit sau nu fosta iubită a lui Mădălin, băiatul mort în accidentul din Olt, banii din donațiile pentru el. Mama Narcisei a postat dovada / FOTO
  • Familia fostei iubite a lui Mădălin a adunat câteva sute de euro din donații
  • Ce a făcut Narcisa cu banii
Xtra Night Show. Cum se descurcă Pepe cu trei copii. Fiicele sale au rămas la el, după divorț: „Ea mi-a propus“ / VIDEO
Emisiuni TV • la 09:02
Xtra Night Show. Cum se descurcă Pepe cu trei copii. Fiicele sale au rămas la el, după divorț: „Ea mi-a propus“ / VIDEO
  • Pepe a dezvăluit cum se descurcă cu trei copii
  • Fetițele au rămas în grija lui
Vezi toate știrile noi
Recomandări
Reacţia unui turist italian după ce a văzut maşinile oprite la un semafor din Bucureşti. "Sunt mai multe BMW-uri decât în Germania, unde le produc"
recomandare pe observatornews.ro
Reacţia unui turist italian după ce a văzut maşinile oprite la un semafor din Bucureşti. "Sunt mai multe BMW-uri decât în Germania, unde le produc"
Dezvăluiri rare despre fiica lui Costel Corduneanu. Ce a „moştenit” de la tatăl său
recomandare pe as.ro
Dezvăluiri rare despre fiica lui Costel Corduneanu. Ce a „moştenit” de la tatăl său
Viaţa bate filumul! Cu cine şi-a refăcut viaţa văduva lui Sergiu Nicolaescu. Este un apropiat al marelui actor şi regizor!
Romania TV
Viaţa bate filumul! Cu cine şi-a refăcut viaţa văduva lui Sergiu Nicolaescu. Este un apropiat al marelui actor şi regizor!
Pune o linguriţă cu zahăr în maşina de spălat. Trucul genial pe care ar trebui să-l ştie toate gospodinele!
Romania TV
Pune o linguriţă cu zahăr în maşina de spălat. Trucul genial pe care ar trebui să-l ştie toate gospodinele!
Cât de înalt poate fi gardul dintre vecini. Legea pe care toți românii care stau la curte trebuie să o cunoască
recomandare pe antena3.ro
Cât de înalt poate fi gardul dintre vecini. Legea pe care toți românii care stau la curte trebuie să o cunoască
Horoscop 18 aprilie 2024. Taurii au parte de o schimbare, în viaţa Scorpionilor apar transformări profunde 
recomandare pe antena3.ro
Horoscop 18 aprilie 2024. Taurii au parte de o schimbare, în viaţa Scorpionilor apar transformări profunde 
Comuna denumită "Raiul din România”, în care vin 1 milion de turiști anual. Mulți străini cad pradă farmecului ei, însă noi nu știm să o apreciem
recomandare pe antena3.ro
Comuna denumită "Raiul din România”, în care vin 1 milion de turiști anual. Mulți străini cad pradă farmecului ei, însă noi nu știm să o apreciem
Fetiţa din imagine a devenit una dintre cele mai iubite românce. O vezi mereu la TV, are lipici la telespectatori
recomandare pe playtech.ro
Fetiţa din imagine a devenit una dintre cele mai iubite românce. O vezi mereu la TV, are lipici la telespectatori
Ce să faci cu ceapa când frunzele verzi încep să se usuce pentru o recoltă de invidiat. Va creşte mare
recomandare pe playtech.ro
Ce să faci cu ceapa când frunzele verzi încep să se usuce pentru o recoltă de invidiat. Va creşte mare
Este doliu în lumea interlopă. A murit Costel Corduneanu
recomandare pe redactia.ro
Este doliu în lumea interlopă. A murit Costel Corduneanu
Cine a fost Costel Corduneanu, interlopul care a luptat pentru România la Jocurile Olimpice. Fostul sportiv a murit din cauza unor probleme la inimă
recomandare pe redactia.ro
Cine a fost Costel Corduneanu, interlopul care a luptat pentru România la Jocurile Olimpice. Fostul sportiv a murit din cauza unor probleme la inimă
Horaţiu Moldovan a dat lovitura! Cum arată artista din România care l-a cucerit pe fotbalistul de la Atletico
recomandare pe Ciao.ro
Horaţiu Moldovan a dat lovitura! Cum arată artista din România care l-a cucerit pe fotbalistul de la Atletico
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
recomandare pe shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
FOTO. Manechinul arată fabulos, dar face pușcărie pentru că a mințit că e gravidă!
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Manechinul arată fabulos, dar face pușcărie pentru că a mințit că e gravidă!
Cât costă sicriul în care a fost depus Costel Corduneanu? Este model american de lux, din lemn masiv – FOTO
recomandare pe bzi.ro
Cât costă sicriul în care a fost depus Costel Corduneanu? Este model american de lux, din lemn masiv – FOTO
Cutremur în lumea interlopă! A murit Costel Corduneanu de la Iași
recomandare pe bzi.ro
Cutremur în lumea interlopă! A murit Costel Corduneanu de la Iași
Întârzie pensiile. Anunț pentru cei care își primesc indemnizațiile prin Poștă
recomandare pe dailybusiness.ro
Întârzie pensiile. Anunț pentru cei care își primesc indemnizațiile prin Poștă
Românii primesc vestea cea mare cu privire la recalcularea pensiilor
recomandare pe dailybusiness.ro
Românii primesc vestea cea mare cu privire la recalcularea pensiilor
4 perechi de zodii care sunt flăcări gemene
recomandare pe Jurnalul.ro
4 perechi de zodii care sunt flăcări gemene
Ramore și soția lui divorțează la doar 2 luni de la nuntă. Câștigătorul sezonului 13 iUmor și Denisa Drăgan au o fetiță de 5 luni
recomandare pe a1.ro
Ramore și soția lui divorțează la doar 2 luni de la nuntă. Câștigătorul sezonului 13 iUmor și Denisa Drăgan au o fetiță de 5 luni
Close