Actorul Mircea Albulescu, în lacrimi la TV! A vorbit în exclusivitate despre cel mai greu moment din cariera lui!

Este unul dintre cei mai apreciaţi actori ai generaţiei de aur, însă puţini ştiu prin ce drame a fost nevoit să treacă Mircea Albulescu în întreaga lui carieră. Invitat în cadrul emisiunii "Dincolo de aparenţe", actorul a vorbit pentru prima oară despre unul dintre cele mai grele momente din viaţa lui.

Are 80 de ani şi o carieră de invidiat. Numele lui se află pe buzele tuturor, însă puţini sunt cei care îi cunosc cu adevărat povestea. Invitat în cadrul emisiunii prezentată de Florentina Fântânaru, celebrul actor a vorbit în exclusivitate despre unul dintre cele mai grele momente din întreaga carieră impresionantă. "Jucam într-o piesă, în urmă cu ceva timp. M-am schimbat, am urcat pe scenă, totul a mers bine, iar într-una dintre pauze soţia mea a venit la mine. Atunci am văzut că era îmbrăcată în negru. Ea mi-a spus că a murit tatăl meu. Atunci mi-am auzit numele, eram chemat din nou pe scenă şi a trebuit să joc ca şi cum nimic nu s-a întâmplat actul doi. Asta este meseria noastră. Nu are aproape nicio legătură personală cu viaţa ta intimă. Trebuie să răzi dacă vrei să plângi, trebuie să plângi, dacă vrei să râzi", a povestit îndrăgitul actor cu lacrimi în ochi, pentru Antena Stars.

Soţia lui a murit de cancer

Mircea Albulescu a fost întotdeauna discret în ceea ce priveşte viaşa sa personală. În urmă cu aproape opt ani, cel care a interpretat roluri memorabile în "Cel mai iubit dintre pământeni" sau "Mihai Viteazu" a trăit o adevărată dramă. Soţia lui s-a stins, după o luptă crâncenă cu o boală necruţătoare: cancerul. De atunci, actorul locuieşte singur în apartamentul lui de trei camere dintr-un bloc din Capitală.

Întregul interviu cu îndrăgitul actor va fi difuzat, astăzi, începând cu orele 13.00, la "Dincolo de Aparenţe", pe Antena Stars!

Citeşte şi:


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro