Acum - păpuşă, în liceu - mătuşă! Otilia "Bilionera" ar vrea fotografiile acestea şterse pentru totdeauna!

Este considerată una dintre cele mai sexy apariţii de la noi, iar formele şi sex-appeal-ul au trimis-o direct în topul artiştilor, deşi a debutat de curând. Totuşi, puţini sunt cei care ştiu că Otilia "Bilionera" a trecut printr-o transformare incredibilă. SPYNEWS.ro are dovada!
Are 23 de ani şi un corp decupat parcă din reviste, însă până şi ea s-a luptat cu kilogramele în plus în adolescenţă. Otilia Brumă nu a fost întotdeauna trasă prin inel, iar dovadă stau câteva fotografii din perioada în care artista cocheta cu muzica, însă urca pe scenă doar la evenimentele şcolii. 
În ultimul an de liceu, nici alegerea ţinutelor nu era una prea inspirată. Cu părul lung, negru, prins într-o coadă, cântăreaţa îşi etala "şunculiţele" în rochii extrem de strâmte, dar şi talentele artistice pe la balurile bobocilor. Chiar şi aşa, se pare, Otilia reuşea să facă ravagii în rândul reprezentanţilor sexului puternic, iar machiajul extrem de strident pare să fi fost cheia succesului. 
A intrat în vizorul poliţiei, în numele... iubirii
Otilia Brumă a intrat recent în atenţia autorităţilor după ce s-a "combinat" cu membrul unui clan interlop din sectorul 1. Aceasta a avut o relaţie cu Franco Pascu, fiul lui Marcel Pascu, zis Calu. Membrii clanului au fost implicaţi în mai multe conflicte violente, unul dintre ele fiind cu celebrul lider interlop Dacian Ursaru. Bătaia de stradă, care s-a lăsat cu spitalizări, iar mai apoi cu arestări preventive, a avut loc după ce Marcel Calu i-ar fi împrumutat lui Dacian o sumă mare de bani, pe care acesta nu ar fi restituit-o.
Citeşte şi:facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro