Adevărul despre brânza calcică pe care o consumă micuţul tău! Ştiai că o poţi prepara acasă?
Publicat pe 09.02.2015 la 11:07 Actualizat pe 09.02.2015 la 11:27
Nutriţioniştii recomandă consumul de brânză calcică în rândul copiilor foarte mici pentru că are un aport ridicat de calciu şi nutrienţi necesari organismului. Acest tip de brânză poate fi amestecată cu orice fruct sau legumă pasată şi rezultă un piure plin de vitamine şi minerale pentru cel mic.
Nutriţioniştii recomandă consumul de brânză calcică în rândul copiilor foarte mici pentru că are un aport ridicat de calciu şi nutrienţi necesari organismului. Acest tip de brânză poate fi amestecată cu orice fruct sau legumă pasată şi rezultă un piure plin de vitamine şi minerale pentru cel mic.
Cu toate acestea este important de precizat şi faptul că brânza calcică din comerţ nu este 100% naturală, aşa că specialiştii recomandă prepararea ei acasă. Vezi AICI cum se prepară, pas cu pas!
Citeşte şi:
Scapă de semnele lăsate de acnee cu ajutorul tratamentelor naturiste