Adevărul despre poliţistul care l-a făcut K.O. pe Boureanu! Nici colegii nu ştiau asta despre el

+2 click pentru
galerie

Spynews.ro a aflat adevărul din spatele loviturii devastatoare a polițistului care, dintr-un singur pumn, l-a pus la pământ pe Cristian Boureanu.

La scurt timp după ce au apărut primele imagini complete, în care se vede cum polițistul Ovidiu Andrei îl pocnește pe Cristian Boureanu, mai mulți specialiști, inclusiv fostul campion mondial la box Leonard Doroftei, au spus că, în mod sigur, subofițerul are cunoștințe de box. În plus, foștii săi colegi au povestit presei că, la instrucție, acesta avea o condiție fizică deosebită, însă nimeni nu a ştiut cine este cu adevărat Ovidiu Andrei. În realitate, Ovidiu Andrei a dobândit toate aceste calități în sala de sport, acolo unde, de ani buni, acesta ar practica un sport de contact. 

Potrivit unor surse din anturajul polițistului, acesta ar fi început să practice boxul încă din copilărie și a continuat să se antreneze pentru a-și menține condiția fizică, acesta nefiind cunoscut ca o persoană violentă, ci dimpotrivă, una foarte calmă și prietenoasă. Sursele citate au dezvăluit, pentru spynews.ro, că Ovidiu Andrei ar practica boxul cu regularitate la o sală din sectorul 2, din București.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro