ADEVĂRUL NEŞTIUT despre curele de DETOXIFIERE! Lucrurile pe care trebuie NEAPĂRAT să le ştii înainte de a ţine o astfel de dietă

În ultima perioadă, tot mai multe vedete apelează la curele de detoxifiere pentru a scăpa de kilogramele în plus, dar şi de toxinele din organism. Cu toate acestea, medicii au altă părere şi consideră că aceste cure drastice nu sunt întotdeauna benefice pentru sănătate.

Ba mai mult decât atât, unii specialişti consideră că detoxifierea a devenit deja o industrie şi multe produse sunt scoase pe piaţă doar pentru a fi vândute, dar nu sunt tocmai sănătoase.

Dacă te hotărâşti să ţii şi tu o astfel de cură de detoxifiere şi trebuie să fii foarte atent atât la alimentele pe care le vei consuma, cât şi la durata acestui regim. Află toate detaliile despre ce presupune o astfel de dietă şi de ce anume ar trebuie să ţii cont, dintr-un material video aici.

Foto: Hepta

M.T.

Citeşte şi:

Sănătatea se poate citi în OCHI! IRISUL spune mai multe lucruri decât crezi despre AFECŢIUNILE tale

ÎNTREBAREA ZILEI - DUMINICĂ: Ce se întâmplă în organismul tău dacă pui un cârlig de rufe pe ureche?

Cum îţi îngrijeşti TENUL în sezonul RECE? Paşii pe care trebuie să-i urmezi pentru a avea o piele HIDRATATĂ şi SĂNĂTOASĂ

Bea în fiecare dimineață APĂ cu MIERE şi LĂMÂIE! Este FENOMENAL ce se va întâmpla în organismul tău


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro