Adi Despot a retrăit clipele de coşmar din noaptea incendiului din "clubul groazei"! "A fost un moment dramatic!"

Invitat în cadrul emisiunii "Dincolo de aparenţe", de la Antena Stars, Adi Despot a arătat încă o dată că evenimentul care a îndoliat o ţară întreagă la sfârşitul lunii octombrie a anului trecut l-a îngenuncheat şi pe el. Preţ de câteva minute, artistul a resimţit durerea şi regretul pierderii celor dragi. 
O ţară întreagă a plâns şi s-a revoltat în urma incendiului din club Colectiv, însă printre cei care au fost acolo şi au pierdut colegi de breaslă se numără şi Adi Despot. În cadrul interviului acordat Florentinei Fântânaru, celebrul cântăreţ s-a arătat încă afectat de incendiul din 31 octombrie 2015. Privind abătut în jos, Adi Despot a mărturisit că tragedia a atins cote exagerate pentru el. "A fost un moment dramatic. Pentru noi toţi, pentru întreaga societate, eu fiind direct implicat acolo şi pierzând foarte mulţi prieteni în acea seară. Tragedia pentru mine a atins nişte cote exagerate pe care nu doresc nimănui să le trăiască. Pe lângă drama umană, pentru noi a fost o dramă de breaslă pentru că în acea seară au murit foarte mulţi muzicieni. Trupe s-au desfiinţat, ca urmare a serii respective s-au închis foarte multe cluburi din ţară. În momentul de faţă industria se reorientează", a mărturisit Adi Despot, extrem de afectat. 
În altă ordine de idei, solistul trupei "Viţa de Vie" a anunţat lansarea piesei "Inimi surde", reuşind să transpună toată durerea simţită în versuri. 
Ce s-a întâmplat
Club Colectiv din sectorul 4 din Capitală a fost incendiat în timpul unui concert de lansare a unui album de-al trupei Goodbye to Gravity. Coincidenţa face că prima piesă de pe albumul promovat se intitula "The day we die".
Zeci de oameni au fost resuscitaţi chiar pe stradă. Mai multe echipaje de ambulanţă au intervenit la faţa locului. Tragedia a avut loc în seara de 30 spre 31 octombrie în Capitală, la club Colectiv, situat în apropiere de Maternitatea Bucur. 63 de persoane au murit.

Întregul interviu cu Adi Despot îl puteţi vedea sâmbătă, începând cu ora 13, numai la Antena Stars!

Citeşte şi:


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro