Adio soare! Adio mare! Scad temperaturile şi avem nevoie de umbrele!

+4 click pentru
galerie

Vă puteţi lua adio de la mare şi soare pentru că temperaturile scad în această perioadă, din cauza instabilităţii pronunţate a vremii. În toată ţara vor apărea înnorări, averse, ploi de scurtă durată şi vânt, iar în unele zone ar putea să cadă chiar şi grindină.

Ultima zi a lunii iunie va fi dominată de ploi şi furtuni, însoţite de fulgere şi tunete. Temperatura aerului va avea valori mai scăzute decât cele normale pentru această perioadă, iar în majoritatea zonelor ţării vor fi între 18 grade (în sud) şi 26 de grade (în Moldova şi Crişana).
În Bucureşti, astăzi, soarele este scump la vedere, norii predomină şi va ploua temporar. Vorbim despre averse, posibil însoţite de intensificări de scurtă durată ale vântului şi descărcări electrice.  Temperatura maximă va ajunge în jurul valorii de 24 de grade.
Turiştii aflaţi pe litoral nu au astăzi niciun motiv de bucurie, ei fiind nevoiţi să apeleze la umbrele pentru a se apăra de ploile torenţiale anunţate. Pe tot parcursul zilei sunt anunţate averse însoţite de descărcări electrice, iar temperaturile sunt în scădere, maxima ajungând 24 de grade.

Foto: Intact Images, facebook

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro