Adjunctul şefului Poliţiei Capitalei, "vânat" de DNA din 2013!

Comisarul şef Roberto Ababei, adjunct al şefului Poliţiei Capitalei, este audiat în aceste momente de procurorii anticorupţie, în vizorul cărora ofiţerul a mai fost şi în anul 2013!
Roberto Ababei a fost dus la DNA, astăzi, fiind suspectat că a luat mită 10.000 de euro de la administratorii unei firme care fusese controlată, promiţând că va interveni în sprijinul acestora la poliţişti de la Economic, potrivit unor surse judiciare citate de Mediafax. Sursele respective au declarat că Ababei a ajuns la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) însoţit de anchetatori, fiind citat pentru a fi audiat într-un dosar în care este suspectat de trafic de influenţă. Roberto Ababei ar fi primit, în perioada iulie-august, aproximativ 10.000 de euro de la doi administratori ai unei firme care fuseseră controlaţi de poliţişti de la Economic. Ababei le-ar fi promis administratorilor că va interveni în sprijinul lor la poliţişti de la Economic.
Roberto Ababaei a mai avut de a face cu procurorii DNA, în 2013, când un bucureştean a depus o plângere împotriva ofiţerului şi a altor 14 persoane. Procurorii anticorupţie au dispus neînceperea urmăririi penale, iar relamantul a contestat rezoluţia procurorilor, în instanţă. După doar trei luni, din motive numai de el ştiute, reclamantul a renunţat, însă, la proces.
Citeste si:

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro