Administraţia Penitenciarelor nu înţelege cum discută Meme Stoica pe Facebook, din celulă!

+3 click pentru
galerie
Administraţia Naţională a Penitenciarelor are o dilemă: cum face Meme Stoica de reuşeşte să se conecteze la net, din celula lui de la Rahova?! Cu toate că ar putea părea incredibil, o variantă ar fi că acesta ar putea avea la mititica un...telefon!
Aflat în Penitenciarul de Maximă Siguranţă Rahova de la începutul lunii, Mihai Stoica se plictiseşte de moarte. Aşa că şi-a adunat gândurile şi, în urmă cu două zile, a postat pe contul oficial de Facebook un mesaj. "Mi-am zis că cel mai bine e sa stau low profile, dar, din păcate, nu prea ma lasă unii. (...) Nu mă cert cu nimeni aici, nu fac plângeri din cauza condiţiilor în care stăm sau a condiţiilor meteo. Austeritatea nu este sinonimă cu mizeria. (...) Promit tuturor că voi ieşi mai puternic, mai motivat şi la fel de efervescent. Iar dacă n-o să apară (un model de martphone) pana ies, e şi mai bine. Oricum, eu rămân pe al meu", a apărut pe contul lui Meme Stoica.
ANP ridică din umeri
Jurnaliştii noştri au încercat să afle mai multe amănunte de la reprezentaţii Penitenciarului Rahova, însă aceştia nu au fost ieri de găsit. Au reuşit însă să discute cu cei de la Administraţia Naţională a Penitenciarelor, care erau nelămuriţi, neştiind cum reuşeşte deţinutul să se conecteze pe Facebook. Întrebată de reporterii Spynews dacă s-a efectuat în celula lui Meme Stoica vreo precheziţie şi dacă au fost găsite obiecte interzise (telefoane, cartele SIM, încărcătoare de telefoane sau bani), Cristina Cîrlan, purtător de cuvânt ANP, a evitat să răspundă. De asemenea, reprezentanţii ANP au refuzat să spună şi dacă Mihai Stoica a primit pe cineva în vizită, cu toate că aceste informaţii erau extrem de importante: astfel s-ar fi putut stabili dacă Meme Stoica a oferit vreunui vizitator datele necesare accesării contului de Facebook. "Noi avem foarte multe solicitări şi răspundem la ele în ordinea în care au venit. Vom încerca să aflăm detalii despre cazul sesizat şi vom încerca să dăm un răspuns", ne-a asigurat purtătoarea de cuvânt a ANP. 
Citeşte şi:
URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro