Administratorii Clubului Colectiv, audiaţi de procurori! Ce riscă cei trei proprietari

Alin Anastasescu, Costin Mincu şi Cătălin Gancea sunt aşteptaţi astăzi la audierile organizate de procurori, în dosarul incendiului de la Clubul Colectiv.


Cei trei ar putea fi acuzaţi de omor, potrivit informaţilor existente. În paralel, mai mulţi martori ai tragediei vor fi şi ei audiaţi pentru a se stabili cu exactitate condiţiile în care s-a produs incendiul. De la club au fost deja ridicate mai multe înregistrări video, probe în dosarul coordonat de procurorii de la Parchetul General.
Pănă în acest moment, potrivit informaţiilor oferite de procurori, au fost efectuate autopsiile medico-legale. "S-a stabilit cu certitudine identitatea a 38 de persoane, fiind continuate activitățile specifice pentru stabilirea  identității unui număr de 29 persoane. S-a continuat cercetarea la faţa locului de către o  echipă  constituită din procurori ai Secţiei de urmărire penală şi criminalistică, ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Serviciul Omoruri, Inspectoratul General al Poliţiei Române – Direcţia de Investigaţii Criminale, experţi criminalişti ai Institutului Naţional de Criminalistică – I.G.P.R., precum şi ai Serviciului Criminalistic din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București. La această activitate au participat, totodată, și reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență, ai Inspectoratul Teritorial de Muncă București, ENEL România și specialiști pirotehniști, cu precizarea că această activitate va continua și în zilele următoare. În cadrul activităţilor desfăşurate au fost ridicate noi  mijloace materiale de probă ce urmează să fie folosite pentru lămurirea împrejurărilor în care a avut loc evenimentul din data de 30.10.2015", au precizat procurorii.
În plus, au fost ridicate documente de la mai multe instituţii publice, printre care şi Primăria Sectorului 4.

Citeşte şi


Ziua cea mare pentru Romaniţa! Ce i-a pregătit creatoarea de modă fostei iubite a pilotului Adrian Iovan

Nepoata Mitzurăi Arghezi ar putea pierde totul! Detaliul care aruncă în aer scandalul pe moştenirea lui Tudor Arghezi


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro