Adriana Iliescu este bună de plată! De ce este obligată cea mai bătrână mamă din România să ia bani de la gura fetiţei!

Cea mai bătrână mamă din România este bună de plată, după ce, ani de zile a fost protagonista unui proces care a ţinut primele pagini ale ziarelor. Acum, Adriana Iliescu este nevoită să scoată bani din buzunar, astăzi pierzând lupta din instanţă.

Adriana Iliescu a fost nevoită să se prezinte în această dimineaţă în faţa judecătorilor din Vâlcea în procesul deschis pe numele mai multor rude. Femeia a deschis un proces civil, după ce verişoarele sale ar fi vândut şi partea ei din casa lăsată de bunici. În ciuda faptului că femeia în vârstă de 77 de ani se descurcă destul de greu cu banii, acum este nevoită să scoată din buzunar suma de 500 de lei, după ce a pierdut procesul. Judecătorii au decis ca "recurenta să achite 500 lei cheltuieli de judecată catre intimatul Voinea Lucian", magistraţii respingând recursul înaintat de către cea mai bătrână mamă din România.

Se descurcă greu cu banii

După zeci de ani de muncă, Adriana Iliescu nu se poate lăuda cu venituri care să-i permită un trai lipsit de griji. "Nu e uşor deloc. Pensia mea este foarte mică şi abia am să-i dau Elizei. Practic, îmi iau de la gură ca să-i dau ei. Ea are prioritate şi nu vreau să se simtă prost sau să râmnească la alţi copii. Ea nu cere. Este deja mare şi ştie care sunt limitele, ştie când se poate şi când nu. De multe ori, mi-e milă de ea, pentru că simt că şi-ar dori mai mult, dar nu îndrăzneşte să ceară”,  mărturisea fosta profesoară.

Adriana Iliescu a fost până la 29 decembrie 2006 cea mai vârstnică femeie din lume care a dat naştere unui copil, la vârsta de 66 de ani şi 320 zile.

Citeşte şi:


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro