Ai ales bine? Semnele că cineva URĂȘTE cadoul pe care l-a primit

Fată lână pomul și cadourile de Crăciun. © Pixabay

În plin sezon al cadourilor, există foarte multă presiune să alegi cadoul perfect. Până la urmă, nimeni nu se bucură atunci când vezi pe cineva încruntându-se atunci când deschide darul de la tine. 

Partea cea mai proastă este că nu e întotdeauna atât de ușor să îți dai seama dacă ai dat chix cu cadoul tău. Ce poți faci? Să te urmărești următoarele semne.

Conform Daily Mail, un studiu Voucher Codes pe această temă a dezvăluit că "E exact ce mi-am dorit" este cel mai bun idicativ că nu ai făcut o alegere prea bună. Practic, fraza este sinonimă cu "Dacă aș fi vrut acest cadou, l-aș fi cumpărat chiar eu."

În același timp, dacă persoana te întreabă dacă mai ai bonul fiscal pentru că "doresc același cadou în altă mărime și culoare", este la fel rău. De fapt, poți să te aștepți să meargă la magazin cât de curând pentru a schimba cadoul pentru ceva total diferit.

În cadrul aceluiași sondaj, participanții au mai dezvăluit alte informații interesante.

Peste 86% din oameni au mărturisit că s-au prefăcut că un cadou le-a plăcut.

Aproximativ 13% din participanți au recunoscut că au schimbat, în secret, cel puțin un cadou care le-a displăcut pe altceva.

Și mai rău, 29% din participanți au spus că poartă ranchiună unor persoane care le-au oferit cadouri neplăcute de Crăciun, cu ani în urmă.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro