Ai grijă ce SMS îi trimiţi, că s-ar putea să iasă scântei! MESAJE PENIBILE şi FUNNY pentru Valentine's Day

Sursă foto: Hepta

Dacă partenerul nu prea îţi e inspiraţie sau te inspiră atât de tare încât te lasă fără cuvinte, nu te teme! Valentine's Day e pe drum, dar tu ai un plan de rezervă: SMS-urile siropoase care "prind bine". Totuşi, fii atent ce mesaj îi trimiţi!

Important este să alegi SMS-ul cu mare grijă şi să-l trimiţi pe cel care se potriveşte cel mai bine, în funcţie de relaţia pe care o aveţi şi de tratamentul pe care vi-l aplicaţi între voi. Unele dintre cele de mai jos se încadrează în categoria penibilului, iar altele, pot fi trimise în spirit de glumă.

  • „Dragostea e un munte pe care îl urci râzând şi îl cobori plângând. E o taina pe care îndrăgostiţii o ascund de frica lumii…. când taina e descoperita dragostea se stinge ca un clişeu fotografic expus la lumina”
  • “Dragul meu, sunt de acord cu propunerea ta ca de Ziua Îndrăgostiţilor să încercăm o poziţie nouă: eu voi sta întinsă pe canapea, voi bea bere şi voi butona telecomanda, iar tu poţi să treci la călcat rufele.”

Uite aici lista mesajelor aici!

A.C.

Citeşte şi:

Vrei să-ţi surprinzi partenerul de Ziua Îndrăgostiţilor? Ce ţinută să alegi la întâlnirea romantică

VIDEO / Când va răzui asta, va crede că a câştigat la Loto! Fă-i asta iubitului tău de Valentine's Day şi dă-i palpitaţii

Cele 50 de umbre ale Simonei Trașcă! Filmul este o glumă față de prima ei noapte de amor cu noul iubit. Cardiacii să nu citească!


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro