Ai grijă de sănătatea ta! Consumă doar trei linguri pe zi din acest antibiotic natural şi nu te vei mai îmbolnăvi niciodată! Efectele sunt miraculoase
Publicat pe 01.04.2016 la 08:12 Actualizat pe 01.04.2016 la 08:34
Rezistenţa la antibiotice este o problemă care afectează numeroase persoane de toate vârstele, căci acest fenomen apare atunci când bacteriile expuse la antibiotice încep să dezvolte un grad tot mai crescut de rezistenţă, fapt pentru care vă propunem câteva alternative naturale pentru a învinge bacteriile care nu pot fi "topite" de substanţele antibacterie.
Rezistenţa la antibiotice este o problemă care afectează numeroase persoane de toate vârstele, căci acest fenomen apare atunci când bacteriile expuse la antibiotice încep să dezvolte un grad tot mai crescut de rezistenţă, fapt pentru care vă propunem câteva alternative naturale pentru a învinge bacteriile care nu pot fi "topite" de substanţele antibacterie.
Ai nevoie de:
- 3-4 linguri de miere
- 1/2 de linguriţă de curcumă (turmeric pudra)
- 1 lingură de ghimbir (pudra sau proaspăt ras)
- 2-3 căţei de usturoi
- 1/2 de linguriţă de scorţişoară (pudra)
- 1 linguriţă de ulei de cocoş
- 1/2 de linguriţă de bicarbonat de sodiu
- Zeamă de la 3-4 lămâi mari (aproximativ 100-150 de ml)
Mod de preparare:
Pentru a prepara acest preparat, zdrobeşte usturoiul şi lasă-l câteva minute să stea zdrobit până când se activează alicina - acea substanţă activă ce o conţine.
În timpul cât usturoiul este pus deoparte, combină zeamă de lămâie cu restul ingredinetelor, mai puţin mierea, având grijă să amesteci foarte bine.La final, adaugă şi usturoiul cu mierea şi de asemenea amestecă bine până la o omogenizare completă.
Transferă acest amestec într-un borcan de sticlă închis ermetic, după care pune-l la frigider unde trebuie să stea minim cinci ore înainte de a fi consumat. Poate fi făcut, evident şi de seara şi consumat începând cu a doua zi, însă e musai să păstrezi amestecul la frigider, acesta fiind suficient pentru şapte zile. Dacă ţi se pare că este prea mult, înjumătăţeşte cantităţile şi vei avea acest remediu pentru aproape trei zile.
Cum ne tratăm cu acest "sirop"
- În caz de infecţii virale - se administrează o lingură de 7-8 ori pe zi, după masă
- Pentru întărirea sistemului imunitar - se administrează câte o lingură de 3 ori pe zi, timp de 30 de zile, apoi se face pauză următoarele 30 de zile. Repetă astfel tratamentul de cel puţin 3 ori pe an şi sistemul imunitar nu va lasă nici o infecţie virală să se "lipească" de ţine.
Dacă ţi se pare prea "dur" la gust, îl poţi dilua într-un pahar cu apă. Diabeticii îl pot consumă doar dacă renunţă la adăugarea mierii!
Citeşte şi
Ai MÂNCĂRIMI VAGINALE? Câteva remedii naturiste le pot ameliora