Ai probleme cu ridurile şi cearcănele? Cea mai ieftină metodă de a scăpa de ele

În jurul ochilor avem cea mai sensibilă piele. Din motive multiple în această zonă apar cearcăne, riduri sau cunoscutele pungi sub ochi. Injecţiile nu sunt o soluţie mereu, dar există tratamente ieftine şi naturale.

Măştile de faţă cu ou sunt unele dintre cele mai complete existente până în ziua de azi. Iată câteva reţete de măşti de faţă cu ou, dedicate mai multor tipuri de ten:
1. Masca din albuş, indicată pentru pungile de sub ochi, riduri fine şi pori mari.
Pentru a prepara masca cu albuş este nevoie doar să intindeţi albuş de ou crud în jurul ochilor şi să-l lăsaţi să acţioneze timp de 15 minute. După aceea, clătiţi ochii cu apă caldă.
2. Mască din ou şi vin roşu
Vinul roşu, un antioxidant foarte puternic, în combinaţie cu albuşul de ou crează o mască de faţă incredibil de sănătoasă. Se amestecă albuşul unui ou cu 3 linguri de vin roşu şi cu o linguriţă de miere, după care se aplică pasta obţinută pe faţă. Se lasă sa acţioneze 20 de minute după care se clăteşte cu apă călduţă. Această mască va şterge practic ridurile fine şi va hidrata şi vitaminiza pielea.
3. Masca din ou şi dovlecel
Această mască se pretează pentru toate tipurile de piele, având rolul de exfoliere, reducere din riduri şi micşorarea porilor mari. Se bate albuşul unui ou, se adaugă o linguriţă de iaurt, una de miere şi 200 de grame de dovlecel făcut piure. Se amestecă până se obţine o pastă care se aplică pe faţă şi se lasă să acţioneze timp de 10 minute. Dupa aceea se clăteşte cu apă călduţă.
L.F.
Foto: Hepta
Citeşte şi:

facebook whatsapp twitter pinterest