Ai scăpat prea multă SARE în mâncare? Trucul asta te va ajuta să SALVEZI preparatul şi să devii maestră în arta culinară
Publicat pe 21.07.2016 la 16:38 Actualizat pe 21.07.2016 la 16:45
Micile accidente din bucătărie pot decide soarta preparatului la care ai muncit atât. Pentru a repara ce nu a ieşit bine, gospodinele apelează frecvent la trucuri.
Micile accidente din bucătărie pot decide soarta preparatului la care ai muncit atât. Pentru a repara ce nu a ieşit bine, gospodinele apelează frecvent la trucuri.
Unul dintre cele mai frecvente incidente este scăpatul unei cantităţi prea mari de sare în mâncare. Se pare că şi pentru asta s-a găsit soluţia salvatoare.
Daca ai greșit și ai pus prea multă sare la supă sau ciorbă, o poți salva punând-o din nou la foc timp de 10 minute împreună cu un cartof și câteva felii de mere. Cartoful și merele vor absorbi rapid sarea în exces, potrivit Antena 3.
A.E.D.