Ai visat urât azi-noapte sau nu ai putut să dormi deloc? Fenomenul astronomic care te afectează fără să-ţi dai seama

Ai visat urât azi-noapte sau n-ai dormit bine? Trebuie să ştii că eclipsa de lună care va avea loc în noaptea de 27 septembrie spre 28 seotembrie ne afectează pe toţi într-o anumită măsură.

Duminică noaptea va începe o nouă eră, fiind momentul în care omenirea va face un pas în evoluţie, odată cu producerea fenomenului de eclipsă de lună roşie. Fenomenul va fi vizibil aproape în toată lumea şi va începe în seara de 27 septembrie în America de Nord şi America de Sud, iar în dimineaţa de 28 septembrie va putea fi urmărită şi în Europa, Africa şi anumite regiuni din Asia Centrală. Iată cum eşti afectat de aces fenomen, în funcţie de zodie:

Berbecii și balanțele, zodiile cele mai afectate

Cei care vor simți cel mai mult influența eclipsei de lună sunt berbecii şi balanţele. Este posibil ca aceştia să se îmbolnăvească și să aibă stări de depresie. Berbecii vor avea parte de schimbări importante în viața lor personală și profesională, iar balanţele vor trece prin clipe de cumpănă și de confuzie.

Racii ar putea avea insomnii

Racii ar putea fi cuprinşi de stări de neliniște și nu prea vor putea să doarmă. Ar fi indicat ca aceşti nativi să nu ia hotărâri importante în zilele următoare.

Taurii, gemenii și leii vor avea motive de fericire

Taurii, gemenii şi leii ar putea fi promovaţi la locul de muncă sau să aibă parte de momente tandre cu aleşii inimii lor. Aceste persoane vor avea parte de momente deosebite, iar fericirea lor va dura o bună perioadă de timp.

Fecioarele, scorpionii și săgetătorii, vor fi promovaţi la locul de muncă

Nativii din aceste zodii vor avea parte de mult succes în carieră, după o perioadă în care au trecut prin multe momente grele.

Capricornii, vărsătorii și peștii, se bucură de momente romantice


Nativii din aceste zodii ar putea începe relaţii amoroase noi sau se vor împăca cu cineva din trecut. Aceştia vor avea parte de mult romantism, partide intense și clipe de neuitat.

A.B.

Foto: Hepta

Citeşte şi:

VIDEO / Începe o eră nouă! Eclipsă de Lună şi Super Luna, în aceeaşi noapte

Cum ne afectează ECLIPSA parţială de SOARE şi ce dezastre prevesteşte


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro