Alergie la sex? Sexsomnia? Vezi aici care sunt cele mai ciudate probleme sexuale!

Ai probleme în viaţa sexuală? Nu eşti mulţumit de cât de des, de romantic sau sălbatic, de stresat sau relaxat este partenerul tău? Fii fericit, se poate şi mai rău!

1. Sindromul excitării genitale persistente, cu alte cuvinte o excitare continuă este o afecţiune datorată deteriorării unui nerv. Persoana care suferă de acest sindrom se poate trezi dintr-o dată cu orgasme extrem de intense. Ne întrebăm ce se întâmpă cu această persoană, dacă, doamne fereşte, are de participat la o înmormântare.

2. Priapismul este o problemă ce apare la bărbaţi şi constă într-o erecţie prelungită, şi când spun prelungită, ne referim la vreo 2 ore. Din păcate, bărbaţii care suferă de această afecţiune trebuie să se prezinte la salonul de urgenţe, pentru a li se scoate sânge din penis. Nu există altă modalitate de "a o relaxa".

3. Cefaleea coitală se manifestă prin apariţia migrenelor odată cu orgasmul. De obicei, bărbaţii cad victimele ei, iar cauza rămâne necunoscută. Cine s-ar fi gândit că sexul îţi poate da "bătăi de cap"?

4. Sexsomnia se manifestă prin întreprinderea de acţiuni sexuale, în mod inconştient, în timpul somnului. Aceste acţiuni nu includ doar masturbare sau sex normal, ci punerea în practică a celor mai ascunse şi perverse fantezii.

5. Alergia la sex este de fapt alergia la spermă, care se poate manifesta prin diaree, inflamare, roşeaţă, umflături, scrie site-ul perfecte.ro.

foto: Hepta


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro