Alertă de gradul zero în Italia, după ce o româncă a dispărut fără urmă! Mărturia cutremurătoare a mamei: "Suspectul nr. 1 ne râde în nas!"

O româncă de 20 de ani a dispărut fără urmă în regiunea Calabria, după o întâlnire cu instructorul auto, iar părinţii fetei sunt convinşi că aceasta a fost violată şi ucisă!
Alexandra Roxana Radac (foto sus) locuia în Bisignano împreună cu mama și sora sa. De câteva luni, Alexandra începuse nişte cursuri de şofat, însă nu la o şcoală auto autorizată, ci cu un vecin pensionar, care s-a oferit să îi împărtăşească tainele şofatului. "Mergea de câteva ori pe săptămână la bătrânul ăla, ca să înveţe să conducă maşina. Conducea pe nişte străzi lăturalice, pentru că nu avea voie să facă asemenea cursuri, nu avea autorizaţie. Lecţia dura circa o oră. În ziua dispariţiei, pe 19 septembrie, pe la ora 10.10, a sunat-o pensionarul ăla, Francesco Mauro, şi i-a zis să se întâlnească în locul în care se vedeau de obicei. Eu dormeam, însă cealaltă fată a mea a auzit întreaga conversaţie. Alexandra a plecat şi... nu s-a mai întors", a declarat, în exclusivitate pentru SPYNEWS, Ana (foto jos), mama tinerei care a dispărut din senin.
Acesta este locul în care se întâlneau, de obicei, Alexandra Radac şi Francesco Mauro
Mama dispărutei şi-a amintit că pensionarul s-a întors singur, în jurul orei 12.00, şi că părea foarte agitat. "Nu mi-am făcut griji că nu s-a întors fata, fiindcă am crezut că a rămas în oraş. Abia când am sunat-o, spre seară, şi a văzut că are telefonul închis, am intrat în panică. Am căutat-o non-stop... S-a împlinit o lună de când nu mai ştim nimic de ea. Am fost la moşul ăla la uşă şi m-am pus în genunchi în faţa lui, l-am implorat să îmi zică unde mi-a dus fata sau dacă măcar mai e în viaţă. Mi-a râs în nas... S-a încurcat de mai multe ori în declaraţii. O dată a zis că nu s-a întâlnit cu ea, apoi a spus că a dus-o cu maşina la o bezinărie, unde fata s-a întâlnit cu trei bărbaţi, şi a lăsat-o acolo... Este foarte dubios individul, însă poliţiştii nu au ce să îi facă", a mai adăugat mama Alexandrei Radac.
În această casă locuieşte bărbatul considerat suspectul nr. 1

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro