Alimentele care te pot îmbolnăvi de cancer! Evită-le pentru a nu avea probleme de sănătate!

Foto simbol © pixabay.com

Aproximativ 450 de mii de europeni se îmbolnăvesc anual de cancer colorectal, iar peste 230 de mii își pierd viața din cauza acestei afecțiuni, informează doctorulzilei.ro. Pentru a stopa această creştere a celor care se înbolnăvesc, specialiştii vin cu câteva sfaturi.

Pentru a te feri de înbolnăvirea de cancer, specialiştii oncologi spun că trebuie să ştim mai întâi că ea apare pe gondul alimentaţiei dezechilibrate.

“Cele mai periculoase sunt alimentele procesate din carne (sunt bogate în calorii și cresc și nivelul colesterolului), pâinea în cantitate mare și produsele de panificație. În plus, alimentația pe bază de lactate din prezent este de o calitate mai slabă, din cauza metodelor industriale. Procesul pasteurizării și utilizarea metodelor de sterilizare pot distruge atât microorganismele benefice, cât și pe cele dăunatoare. De asemenea, pentru a fi procesate, alimentele suferă o serie de modificări fizice, chimice și conțin aditivi artificiali care au potențial carcinogen”, a spus Cristina Guduleasa, potrivit aceleiaşi surse.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai importante ştiri, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro