Alimentul care "ne roade" din interior. Toată lumea îl foloseşte în bucătărie
Publicat pe 08.12.2017 la 14:22 Actualizat pe 08.12.2017 la 14:41
Când vine vorba de dulciuri, oamenii le preferă pe cele mai aromate, gustoase şi încărcate caloric. Chiar dacă nu vrei asta, dulciurile rămân principalele deserturi care conţin cel mai mult zahăr.
Când vine vorba de dulciuri, oamenii le preferă pe cele mai aromate, gustoase şi încărcate caloric. Chiar dacă nu vrei asta, dulciurile rămân principalele deserturi care conţin cel mai mult zahăr.
Zahărul, alimentul care "ne roade" precum rugina, are un efect dezastruos asupra corpului uman. În această categorie intră şi băuturile carbogazoase.
Numeroase studii au demonstrat faptul că nevoia de dulce nu este prezentă la nivel fizic, ci totul porneşte din creier. Creierul este principalul vinovat pentru nivelul crescut al glicemiei, adică a zahărului din sânge, notează KRESPY-RO.COM.