Alina Laufer nu are doar probleme cu fertilitatea! În ce belele a intrat fosta nevastă a lui Jorge

Fosta soţie a artistului s-a căsătorit în urmă cu trei ani cu Ilan Laufer, milionarul alături de care încearcă acum să facă un copil.

Pe lângă problemele cu fertilitatea, pe care le-a recunoscut public, Alina şi Ilan Laufer au pare-se probleme şi cu Fiscul. Potrivit listei publicată de ANAF, la 30 iunie 2016, numele celor doi apar cu câteva zeci de mii de lei restanţe la bugetul statului. O nimica toată dacă stai să te gândeşti că Ilan are un succes deosebit în afaceri. Oricum, oricât de mici ar fi problemele ele ar putea deveni supărătoare fiind ştiut faptul că ANAF-ul are obiceiul să-i execute silit pe cei care nu îşi achită la timp datoriile.


Alina şi Ilan Laufer sunt căsătoriţi de aproape trei ani şi de atunci încearcă să facă un copil. "În cazul meu, Ilan este cel care se confruntă cu această problemă de infertilitate. Este important că soţul meu s-a dus la analize la timp; nu a trecut un an de când Ilan a fost diagnosticat, iar acum ştim cum să luăm problema", recunoştea în urmă cu câteva luni Alina Laufer.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro