Alina Puşcaş, nevoită să stea cu un ac în coloană timp de 48 de ore! "Nu puteam să mă mişc!"

Este, fără doar şi poate, una dintre cele mai admirate prezentatoare TV de la noi. De curând, frumoasa Alina Puşcaş a devenit pentru prima oară mamă, iar experienţa a fost una extrem de emoţionantă, însă şi dureroasă.

Invitată la emisiunea "Refresh by Oana Turcu", Alina Puşcaş a povestit, în premieră, cum  a fost pentru ea una dintre cele mai frumoase experienţe: cea de a deveni pentru prima oară mamă. În ciuda emoţiilor, celebra prezentatoare TV a trecut şi prin momente negre, fiind nevoită să stea mai bine de 48 de ore cu acul de anestezie în coloană. "Eu am născut dimineaţă, ţin minte că la ora 9.00 mi l-au adus pe Alexandru în rezervă. Cred că pe la ora 18.00 eu m-am ridicat în picioare. M-a durut, mai ales că eu am stat cu acul acela de anestezie două zile în spate. Nu ştiu cum era înainte, însă mai nou aşa este. Puteam să stau chiar şi trei zile, dar am zis eu nu. Este ca un tub care venea montat pe umăr şi direct băgat în coloană. Când simţeam durere prea puternică, venea imediat domnişoara asistentă, îmi injecta acest anestezic, după care alte trei-patru ore puteam să mă mişc", a povestit Alina Puşcaş, la Antena Stars.

Astăzi, de la 16:00, la Antena Stars, Oana Turcu se transformă în vrăjitoare! Într-o ediție specială a emsiunii "Refresh by Oana Turcu", prezentatoarea va merge acasă la Alina Pușcaș pentru a petrece împreună Halloween-ul, dar și pentru a-și spune „La mulți ani”: duminică va fi ziua Oanei, iar luni, a Alinei.  "Din prima săptămână în care noi am fost împreună am simțit ceva”, mai dezvăluie prezentatoarea emisiunii "Te cunosc de undeva”, de la Antena 1. Tot astăzi, ea va povesti despre problemele pe care le-a avut cu primul implant mamar. „Începuse pielea din jurul sânului să îmi dea niște semne. Părea o mușcătură de păianjen. M-am panicat, am mers la doctor și a decis să îl scoatem", își amintește ea.

Întregul interviu cu Alina Puşcaş va fi difuzat, astăzi, începând cu ora 16.00, în cadrul emisiunii "Refresh by Oana Turcu",  la Antena Stars!

Citeşte şi:


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro