Alina Radi i-a furat soţul celei mai bune prietene! Dovezi incredibile şi mărturii cutremurătoare, dintr-un triunghi amoros mai ceva ca în filme!

A devenit mamă de curând, clădindu-şi fericirea pe suferinţa altora. Acum, lumea perfectă a Alinei Radi este la un pas de colaps, fiind acuzată că i-a furat soţul celei mai bune prietene!

Alina Radi, alături de soţia iubitului ei, în urmă cu câţiva ani

Extrem de discretă cu viaţa personală, Alina Radi a încercat să îl ţină departe de ochii curioşilor pe tatăl micuţului Dario, bebeluşul pe care l-a adus pe lume în urmă cu câteva luni. Totuşi, reporterii noştri au aflat cine este misteriosul bărbat care i-a oferit artistei un copil. Timişoreanul, care potrivit declaraţiilor artistei ar fi un prosper om de afaceri, este, de fapt, însurat şi are un copil în vârstă de un an şi opt luni! Iar secretele nu se opresc aici.

"Alina o cunoaşte foarte bine pe soţia bărbatului cu care umblă de ceva timp. Mai exact, cele două au fost prietene. Adriana, soţia bărbatului care i-a oferit un copil Alinei, a considerat-o o bună perioadă de timp cea mai bună prietenă, deşi cei din jurul ei au avertizat-o. Apoi, Adriana s-a măritat cu Achim şi cele două s-au distanţat. Din luna septembrie a anului 2014, Alina a revenit în viaţa celor doi, de data aceasta fiind amanta lui Achim. Soţia lui a aflat şi i-a cerut să divorţeze, însă bărbatul care continuă să îşi înşele nevasta a mărturisit că nu vrea să divorţeze. Zice că îşi iubeşte soţia prea mult, mai ales că ea îi oferise un copil. Apoi, Alina a anunţat că este însărcinată şi se ştie că tatăl ar fi chiar Achim, deşi el neagă", a mărturisit o sursă din anturajul celor doi soţi.

În ciuda prieteniei celor două, Alina nu a dorit nicio clipă să renunţe la iubirea imposibilă şi a fost în stare să îşi trădeze propria prietenă, fără pic de remuşcare - spun apropiaţii. "După ce a născut, Alina a apărut la televizor şi a început să vorbească despre tatăl copilului. Erau clar atacuri la adresa Adrianei, mai ales că soţia lui ştia toată povestea. Mai nou, cântăreaţa a postat fotografii cu ea şi Achim pe internet, parcă totul făcând parte dintr-un plan. A sunat-o Adriana, i-a explicat că l-a recunoscut pe Achim într-o poză şi le-a urat casă de piatră. El nu vrea să audă de divorţ şi nici nu vrea să recunoască acel copil, al Alinei", a adăugat sursa noastră.

Contactată de către reporterii SPYNEWS.ro, soţia timişoreanului a rupt tăcerea, distrusă de durere. "Nu vreau să comentez prea multe despre acest subiect. Eu nu vreau să o denigrez pe Alina Radi. Într-adevăr, noi am fost prietene foarte bune la un moment dat, apoi am aflat că umblă după soţul meu. Am stat de vorbă cu amândoi, ne-am discutat problemele şi nu îmi doresc decât să ne lase familia în pace", a mărturisit Adriana, în exclusivitate pentru SPYNEWS.

Citeşte şi:


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro