Alina Vidican, cel mai emoţionant interviu după naşterea fetiţei! "Suntem extrem de fericiţi!"

A devenit pentru a doua oară mamă în urmă cu doar câteva luni, iar fericirea pare a fi cuvântul care defineşte în întregime starea de spirit a Alinei Vidican. În urmă cu puţin timp a ajuns în România, unde a rupt tăcerea, în exclusivitate, pentru SPYNEWS.ro.

Alina Vidican trăieşte fericirea de a-şi strânge la piept fetiţa, care a venit pe lume în luna iulie. A născut în America, departe de ochii curioşilor şi de tatăl fetiţei care se află încă după gratii. Zilele trecute, soţia acţionarului de la Dinamo a ajuns în ţară, unde a avut loc marea întâlnire: cea dintre Gloria Elena şi frăţiorul ei. "A fost extrem de emoţionant. Ne bucurăm că am ajuns acasă şi cea mică este bine. Am avut o sarcină şi o naştere uşoară. Suntem extrem de fericiţi, micuţa ne umple sufletul de bucurie şi dragoste. Încă încercăm să ne obişnuim cu fusul orar. Nu am reuşit să dorm toată noaptea. Gloria Elena este foarte bine şi creşte pe zi ce trece din ce în ce mai frumos", a mărturisit Alina Vidican, în exclusivitate pentru SPYNEWS.ro.

Cu un ochi râde, cu altul plânge

Frumoasa blondă se bucură nespus de minunea pe care a adus-o pe lume de curând, însă gândul că tatăl fetiţei nu îi este aproape o nelinişteşte. "Avem încredere că va fi bine. Nu ne-am pierdut speranţa. Eu acum mă concentrez pe creşterea celor doi copii frumoşi, iar de restul se va ocupa Dumnezeu", a adăugat Alina.

 Alina Vidican este cea de-a doua soţie a fostului director executiv de la Dinamo. Cei doi s-au căsătorit în 2012 şi mai au împreună un băieţel în vârstă de 2 ani, pe nume George Alexandru. Soţul Alinei a fost căsătorit timp de 22 de ani cu Mihaela, împreună cu care are trei copii: gemenii Mihai Angelo şi Antonia Melissa (11 ani) şi pe Patrick (16 ani). În anul 2014, soţul Alinei a fost dat în judecată de o avocată, Simona Dana Voiculescu, care a demonstrat că are împreună cu acesta o fetiţă în vârstă de 8 ani. În prezent, bărbatul se află în închisoare, unde îşi execută pedeapsa de 6 ani şi 4 luni cu executare în "Dosarul Transferurilor".

Citeşte şi:


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro