Aliuţă a călcat din nou pe bec! La cine visa când era cu soţia într-o vacanţă exotică! Şi-a încercat norocul cu o bombă sexy, iar SPYNEWS are dovada!

Se spune că după ce te arzi o dată sufli şi în iaurt, însă un celebru fotbalist de la noi pare că nu a învăţat deloc lecţia. După ce în urmă cu trei luni a călcat pe bec şi a căzut în capcana unei tinere misterioase pe care a vrut să o întâlnească la ceas de seară, Marian Aliuţă loveşte din nou. 
După episoadele presărate cu amantlâc ce au existat de-a lungul timpului, Marian Aliuţă a promis că va deveni un alt om şi va sta departe de ispite. Asta după ce reporterii SPYNEWS.ro au prezentat cum celebrul fotbalist agaţă fără perdea pe un site de socializare o brunetă focoasă. De curând, însă, Marian Aliuţă a călcat din nou pe bec, şi şi-a încercat norocul cu o blondă sexy pe care a abordat-o, în acelaşi mod direct. După un schimb de replici, ce-i drept, extrem de scurt, fotbalistul a făcut o schemă, mai ceva ca în fotbal şi a încercat să înscrie la poarta bombei sexy. "Eşti foarte frumoasă. Mi-ar face plăcere să ţinem legătura. Poate avem ocazia să bem o cafea. Îmi laşi numărul tău?", a întrebat Aliuţă, extrem de galant. Lucrurile au mers în direcţia potrivită chiar de la prima conversaţie aşa că cei doi au plănuit să se întâlnească în viitorul apropiat.
Ca să-şi spele păcatele, Aliuţă şi-a luat nevasta, au urcat în avion şi s-au oprit tocmai pe tărâmul... opulenţei, în Dubai. Acolo, ca un soţ exemplar, bărbatul a stat departe de conturile de socializare şi a avut grijă să o răsfeţe pe cea căreia îi jurase iubire veşnică. Odată întors în ţară, însă, a revenit la obiceiurile mai vechi şi a abordat-o imediat pe blondina pe care pusese ochii în mediul virtual. "Am fost în vacanţă. Acum am aterizat. Ce faci? Când ai timp să bem o cafea?", i-a scris celebrul fotbalist, semn că gândul i-a fost departe în timp ce stătea lângă nevastă.
Citeşte şi:

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro