Alooo, Poliţia! Când îl luaţi pe Marcel Prodan?

+3 click pentru
galerie

Deşi au trecut câteva zile de când Alexandra Stan a fost snopită de impresarul ei, oamenii legii nu au ajuns încă la uşa bătăuşului. De ce crezi că se mişcă atât de încet lucrurile la Constanţa?

De patru zile, toată ţara ştie că Alexandra Stan a fost bătută de Marcel Prodan. Cu toate astea, până acum niciun poliţist nu a ajuns la uşa bărbatului. Nici nu a fost chemat la audieri. "Cazul se află la Inspectoratul Judeţean Constanţa la Serviciul de Investigaţii Criminale. Se efectuează cercetări. Ieri (nr. 18.06.2013) a fost audiată domnişoara Stan, la spital. Nu s-a stabilit încă o dată pentru audierea lui Marcel Prodan. Nu ştiu când va fi chemat", ne-au declarat reprezentanţii poliţiei din Constanţa. 
Prodan este cercetat pentru şantaj, infracţiune pentru care, în funcţie de circumstanţe, ar putea sta chiar şi şapte ani în spatele gratiilor.

Pentru şantaj, Dan Diaconescu şi Vîntu a ajuns la mititica


În ultimii ani, pentru fix aceeaşi infracţiune mai multe persoane cunoscute au fost arestate preventiv. Cel mai bun exemplu este cel al realizatorului Dan Diaconescu care a ajuns în spatele gratiilor pe 23 iunie 2010.  Şi Sorin Ovidiu Vîntu a fost condamnat pe 21 iunie 2012 la un an de închisoare cu executare în procesul de şantaj cu Sebastian Ghiţă. Vîntu a fost judecat în stare de arest. În ambele cazuri, reacţia autorităţilor a fost mult mai promptă, fiind aproape inexplicabilă lentoarea de acum a poliţiştilor constănţeni.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro