Am aflat ce a făcut fratele Aurei Ion cu banii primiţi după moartea eroinei în Munţii Apuseni!

Aura Ion, eroina care şi-a pierdut viaţa în Munţii Apuseni, în urma unui accident aviatic, a lăsat în urma ei lacrimi şi durere nemărginită. Astăzi, la aproape doi ani de la tragicul incident, fratele studentei a reuşit să îşi îndeplinească un mare vis, din banii primiţi după moartea surorii lui.

În urmă cu câteva luni, o companie de asigurări a plătit despăgubirea cuvenită familiei după moartea eroinei Aura Ion în valoare de 287.500 de euro. Familia a căutat de mai bine de un an jumătate răspunsuri, însă tot ce au putut primi a fost o sumă de bani care ar fi trebuit să înlocuiască pierderea fiicei lor. Însă nu a fost aşa. Familia îndurerată continuă "războiul" împotriva autorităţilor. Din banii primiţi, Alex Ion, fratele studentei de la medicină, a reuşit să îşi îndeplinească un mare vis: acela de a avea prima lui maşină. La începutul verii, tânărul a revenit în România, după ce a muncit câteva luni în Anglia. Întors pe termen nedeterminat acasă, Alex a reuşit să îşi cumpere maşina mult dorită şi să se bucure de timpul liber, alături de prietenii lui.

Se pregăteşte de examenul maturităţii

Anul trecut, Alex, fratele Aurei Ion a picat examenul maturităţii, la limba şi literatura români şi matematică. Anul acesta, tânărul mai are un singur hop, probabil cel mai greu. Proba de matematică i-a ridicat reale probleme la examen, însă în toamna acestui an este mai hotărât ca oricând să îşi ia diploma şi să se înscrie la facultate. "Nu am reuşit să învăţ nimic, însă îmi încerc norocul anul acesta, în toamnă. Sper să fie bine. Vom vedea", a mărturisit Alex, în exclusivitate pentru SPYNEWS.ro.

Citeşte şi:


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro