Am aflat de la cine a învăţat Andrei Versace să facă "prăduială"! "Regele fiţelor" o arde pe "barosăneală", iar părinţii lui sunt acuzaţi de "golăneală"!

S-a autointitulat "Regele fiţelor" şi pozează în om de afaceri prosper, însă puţini ştiu cu ce sacrificii se ţine "weekend-ul de şapte zile" al lui Andrei Versace.
SPYNEWS a aflat că, pentru a-l susţine financiar pe Andrei Pârvan, alias Andrei Versace, părinţii acestuia au fost nevoiţi să trudească de dimineaţa până seara, reuşind, în ultimii ani, să ridice un mic imperiu imobiliar. Cel mai nou proiect este, de altfel, o clădire de locuinţe ridicată într-o zonă cu probleme de lângă Piaţa Romană, proiect care a creat multe controverse. În încercarea de a face bani pentru fiul risipitor, părinţii lui Andrei Versace au ajuns şi în situaţii delicate. Ei au fost daţi în judecată de mai mulţi proprietari care au susţinut în faţa instanţei că documentele care au stat la baza construcţiei unor clădiri ar fi fost, de fapt, cu "bube", cerând să se constate că sunt nule. Astfel, în prezent există mai multe asemenea procese, în care părinţii lui Versace trebuie să dea cu subsemnatul. Iar în acest timp "Regele fiţelor" o arde pe "barosăneală"...
Versace a devenit celebru pentru ”combinațiile” pe care le tot face prin showbiz, lipindu-se de diverse celebrități, etalându-și banii și luxul. 
Bătut de Adi Mutu?
Andrei Versace, băiatul ”de oraș” devenit celebru pentru petrecerile excentrice la care participă, a vrut și el ”să facă o aroganță” după ce au apărut zvonuri că ar fi fost snopit în bătaie de Adi Mutu, pentru că l-ar fi călcat pe nervi cu ochelarii săi pe fotbalist.
Citeste si:

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro